Cum sa treci de testele primei intalniri

Cum sa treci de testele primei intalniri

Primele intalniri sunt decisive pentru ceea ce urmeaza, iar femeile au darul de a testa barbatii cu care ies. Degeaba va puneti cele mai bune haine ori va dati cu cel mai scump parfum. Daca nu treceti de testele domnisoarelor, toate acestea sunt in zadar. Daca vreti sa castigati si o a doua intalnire, trebuie sa acordati mare atentie, oricaror detalii, oricat de mici ar fi acestea.

Se ofera sa plateasca

Acesta este cel mai raspandit test pe care o femeie il poate aplica. De obicei, femeile insista sa isi achite partea (ori sa plateasca integral), dar numai pentru ca vor sa te verifice. Probabil ea simte ca ar fi nepoliticos sa te lase din prima sa platesti, insa este si un hop peste tu care trebuie sa treci cu brio.

Nu o lasa sa plateasca, mai ales daca ivitatia ai facut-o tu. In cel mai rau caz, daca este foarte insistenta, las-o sa isi achite partea ori spune-i in gluma ca data viitoare o lasi pe ea sa faca cinste.

Isi exprima nemultumirea

Fata de ceva, de orice… fata de bautura ori mancare si asteapta sa iti vada reactia. Este foarte important modul in care vei aborda aceasta situatie. In principiu ar trebui sa chemi pe cineva de la personal (fara scandal pentru ca nu vei face o impresie buna) si sa ii explici care este problema. Ea se va bucura sa vada ca iei atitudine atunci cand ea are o problema.

Bunele maniere

In mod sigur ti le va testa asa ca ai grija. O sa incerce sa isi deschida usa (de la masina ori de la restaurant), dar tu, ca un adevarat cavaler, trebuie sa o ajuti si sa ii arati ca esti baiat educat. Daca vine vreo vanzatoare cu flori, nu te tocmi cu aceasta la bani. Ori cumperi o floare, ori o trimiti la plimbare in mod politicos.

Trebuie sa ai grija sa nu cazi in extrema cealalta, adica sa o “scarpini in coarne” prea mult. Fii cat mai natural si arata-i ca esti un adevarat gentleman, un barbat cu care s-ar mandri in fata oricui.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole