Cum sa spui NU cand este vorba despre sex

Cum sa spui NU cand este vorba despre sex.a face sex nu este chiar asa nevoie sa ii arati cuiva cat de mult ti la el

Iata cum:
1. Trage adinc aer in piept si spune aceste cuvinte: “nu, nu vreau sa fac sex“ .
2. Daca se ridica intrebarea in timp ce te saruti sau in timpul unor momente de atingeri aprinse, opreste-te din ceea ce faci si schimba tonul momentului respectiv. Subliniaza-ti cuvintele cu actiuni.
3. Fii pregatit (a) pentru intrebari si / sau obiectiuni. Ramai sincer ( cinstit ) fata de tine si fata de sentimentele exprimate.

4. Explica in mod calm de ce ai ales abstinenta. Trece in revisat si enumera toate motivele, fie ele religioase, morale, personale sau legate de o anumita situatie.
5. Daca ai mai facut sex inainte, nu permite celeilalte persoane sa te  bruscheze si sa te convinga sa o faci ; daca ai facut-o inainte nu inseamna ca trebuie sa o faci de fiecare data cind ti se cere.
6. Spune-i celeilalte persoane ce simti pentru ea si fii cinstit (a) . Daca nu te simti inca destul de apropiat (a) de aceasta persoana, spune acest lucru. Daca             intr-adevar iubesti persoana respectiva, dar nu te intereseaza sexul, spune acest lucru.
7. Vorbeste-i celeilalte persoane despre puterea angajamentului tau in privinta abstinentei .Daca nu intentionezi sa faci sex pina cind nu te casatoresti, spune acest lucru. Daca esti curios (a), dar nu esti pregatit (a) , spune .
8. Nu exista nici un motiv sa minimalizezi cum te simti in privinta sexului, sau a sexului cu o anumita persoana.   In asemenea momente sinceritatea este o cerinta absoluta .
9. Daca cealalta persoana continua sa te preseze, spune din nou “NU“. S-ar putea sa fie nevoie sa spui acest lucru de mai multe ori, pentru a-i face sa inteleaga ca esti serios ( serioasa ).
10.  Nu incerca sa imprastii tensiunea acumulata cu multe sarutari si/sau alte gesturi fizice, acest lucru va face ca mesajul tau “NU“ sa fie si mai confuz.
11.  Trage linia cu fermitate si daca cealalta persoana nu pare sa priceapa, pleaca .
12. Daca cealalta persoana incepe sa te constringa sau sa te forteze sa faci sex,  ZBIARA “NU“ si impinge – o fizic de linga tine. Pleaca si vorbeste despre acest lucru in ziua urmatoare
13.  Daca cealalta persoana incepe refrenul cu “Daca m-ai iubi, ai face-o”, raspunde si tu cu refrenul“ Daca m-ai iubi, ai astepta “ . Sexul nu este un test al iubirii tale sau al sentimentelor pentru o alta persoana si, a spune “  NU “ sexului nu inseamna ca n-ai reusit sa-ti  arati dragostea.
14.  Daca te simti nesigura ( nesigur ) pe capacitatea ta de a ramine fidela fata de acel
“ NU “ initial , atunci paraseste scena, pleaca .  Primul tau instinct a fost de a spune nu si acum nu mai este timp pentru a-ti ghici sentimentele a doua oara.
15. Adu-ti aminte tot timpul ca trebuia sa fie frumos atit pentru tine, cit si pentru aceasta cealalta persoana, nu numai pentru tine. A spune “NU“ nu inseamna ca vei spune “NU” intotdeauna  ( la nesfarsit ) .

A face sex este un lucru mare, iar a te abtine de la a face sex este mult mai acceptabil. In ciuda barfelor, persoanele virgine reprezinta o majoritate in cele mai multe licee, nu o minoritate. Daca saruti cu pasiune pe cineva si te dedai la jocuri erotice, asta nu inseamna ca ai mers pana la capat si nu inseamna ca esti o persoana care-si bate joc de partener. Intimitatea poate lua multe forme, actul sexual nu este singurul si cel mai bun mod de a-i arata cuiva adancimea sentimentelor tale. Nu lasa pe altcineva sa-ti spuna altceva.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole