Cat de des este normal sa faci sex-Cat de des este normal sa faci sex-Ce este hermafroditismul-Cine trebuie sa aiba initiativa-Exista un inel pentru penis care ar face posibila intirzierea ejacularii

Cat de des este normal sa faci sex?

Contact sexual- de trei ori pe zi sau de trei ori pe an – este normal, si intr-o situatie si in alta , atita vreme cit ambii parteneri se declara multumiti.
Kinsey, Pomeroy si Martin (somitati in materie de sex) considerau ca virsta sotului are o deosebita influenta asupra frecventei contactelor sexuale.

O frecventa de aproximativ 3-4 ori pe saptamina este posibila in jurul virstei de 20 de ani. La 30 de ani se ajunge la 2-3 pe saptamina. La 40 de ani de 2 ori pe saptamina, pentru ca la 60 de ani sa se intimple cel mult o data pe saptamina.

Se subintelege faptul ca cifrele sunt aproximative si ca in fiecare grup de virsta exista variatii individuale foarte largi.

Care sunt perversiunile sexuale?

Se mai numesc anomali, aberatii sau variante sexuale
Exhibitionismul – satisfactia sexuala deriva dintr-o varietate mare de strategii utilizate pentru a-si expune organele genitale unor persoane necunoscute.
Voyerismul – caracterizat prin obtinerea placerii observind din locuri ascunse activitatile sexuale ale altor persoane.
Troilismul – se refera la schimbarea partenerului sexual cu o alta persoana in timp ce a treia persoana priveste, sau la doua cupluri care au relatii sexuale in acelasi timp, uitindu-se unii la altii.

Travestismul – folosirea hainelor celuilalt sex.
Incestul – contactul sexual dintre doua persoane care sunt rude foarte apropiate.
Pedofilia – angajarea in relatii sexuale cu minori, indiferent de sex.
Zoofilia – intretinerea de raporturi sexuale cu animale
Urofilia – urofilii pot obtine satisfactie sexuala daca pot urina sau se lasa urinati de catre partener.
Sadismul – satisfactia deriva din provocarea durerii fizice sau psihice partenerului sexual.
Masochism – individul simte placere sau este satisfacut sexual cind este lovit fizic sau umilit psihic de catre partener.
Necrofilie – intretinerea de raporturi sexuale cu cadavre.

Ce este hermafroditismul?

Este definit prin prezenta, la acelasi individ, a ovarului si testiculului, functionale sau nu, insotite de organe genitale normale sau anormale.

Cine trebuie sa aiba initiativa?

Initiativa intr-o relatie sexuala trebuie sa apartina atit femeii cit si barbatului.
Numai schimbind in permanenta si in mod spontan rolul cind activ, cind pasiv, barbatii si femeile vor putea ajunge la o armonie mai profunda a cuplului.

La ce foloseste preludiul?

Preludiul consta in pregatirea partenerei pentru actul sexual. Este faza de excitatie fiind foarte importanta pentru femeie, deoarece , prin neglijarea ei , femeia se excita mai greu, isi incepe contactul propriu-zis insuficent pregatita, ceea ce determina nemultumire,existind posibilitatea de a nu ajunge la orgasm.

Ce se poate face pentru a imbunatati performantele sexuale?

Cel mai bun mod de ati pastra sau imbunatatii performantele sexuale este si cel mai simplu, mult sex. Cu cit mai mult cu atit mai bine. Actul sexual viguros va mari volumul de oxigen care iti intra in plamini, iti va mari viteza batailor inimii si eficienta volumului de singe circulat, (toate acestea avind un efect benefic asupra sanatatii tale).

Care sunt zonele erogene?

Zonele erogene sunt anumite suprafete ale corpului omenesc care, atinse intr-un anumit mod si intr-un anumit context, produc senzatii de placere sexuala.
Cele mai cunoscute zone erogene la femeie sunt: clitorisul, vaginul, labiile mici, sinii, lobii urechii, ceafa, partea interioara a bratelor si incheietura miinilor, palmele, buzele, bolta piciorului, partea interna a coapselor, abdomenul, zona pelviana;
La barbat zonele erogene sunt situate in principal in sfera genitala: glandul si suprafata penisului, pielea scrotului, suprafata dintre anus si glandele genitale si anusul.

Exista un inel pentru penis care ar face posibila intirzierea ejacularii?

Da, exista, dar e foarte periculos. Sperind sa prelungeasca preliminariile, unii barbati aseaza un inel metalic in jurul bazei penisului, dupa ce au ajuns la erectie.
Daca fluxul singelui e obstructionat pre cai nenaturale, exista pericolul ca singele sa se coaguleze sau sa produca o ruptura in delicatele sinusoide ale penisului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole