Cum sa repari micile greseli de make-up

Te-ai machiat vreodata si tocmai cand credeai ca totul merge bine,faci o greseala care strica tot? Ei bine, orice femeie o pateste. Si trebuie sa stergi tot machiajul ca sa o iei de la capat…dar avem cateva exemple de cum sa repari greselile de makeup fara sa o iei de la inceput. Ai folosit prea mult fond de ten. Este o greseala foarte comuna pe care o facem cand ne aranjam. Daca esti deja pusa la punct cand iti dai seama de lucrul acesta, sterge excesul de fond de ten, astfel: inmoaie foarte putin un burete curat in apa – buretele trebuie sa fie aproape uscat – si aplica pe fata, de sus in jos. Este foarte important, in general, sa eviti excesul de fond de ten si de anticearcan in jurul ochilor. Pentru a elimina orice surplus in aceasta zona, fa la fel si apoi foloseste-ti degetele pentru a estompa zona cu un anticearcan.

Fardul de pleoape e prea inchis. Daca ai pus prea mult fard sau daca arata prea inchis, fii atenta. Daca e pe pleoapa superioara, estompeaza marginile cu o perie curata pentru a reduce culoarea. Daca tot arata inchis, aplica un pic de crema de ochi mata, cu o pensula de fard. Daca nu ai crema, foloseste o pudra translucida. Daca s-a intamplat pe linia genelor de jos, estompeaza cu o peensula simpla.

Ai aplicat prea mult blush. Aplica un retus final cu o pudra groasa, pudra. Daca tot ai mult fard de obraz, aplica pudra translucida peste, pudrele ar trebui sa se echilibreze.

Ai colorat prea mult sprancenele. Cand patesti asta, aspectul tau este unul dur, de nici nu te poti recunoaste. Pentru a rezolva aceasta problema, pur si simplu cu un servetel umed, sterge usor sprancenele in sensul opus firelor de par. Asa dispare culoarea in exces si ramane fix efectul subtil pe care ti-l doreai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *