cum sa incepi o afacere

cum sa incepi o afacere?haideti sa vedem cum putem sa avem propria noastra afecere,cum putem sa castigam destui bani incat a avem o viata de lux.

– Faci ce-ti place in fiecare zi, fa bani
– Traiesti vacantele cum ti-ai dorit intotdeauna
– Esti disponibil pentru tine si familia ta
– Te bucuri de libertatea profesionala

               Si mai presus de orice, nu va rebui sa-ti reduci visurile la nivelul veniturilor tale, pentru ca vei ridica veniturile tale la nivelul visurilor.
Pentru a-ti incepe propria afacere nu trebuie sa parasesti serviciul tau de maine. Si noi am intrat in afaceri in timpul liber (part-time), apoi am decis sa activam full-time.
            Internetul a deschis oportunitati nebanuite in lumea afacerilor. O afacere online poate fi demarata cu succes de catre un singur om, care lucreaza acasa, in fata calculatorului.
Iti pot spune, din propria experienta, ca o afacere pe Internet este pe deplin realizabila, folosind resurse financiare minime si intr-un timp relativ scurt.
Daca vrei sa afli ce trebuie sa faci pentru a avea succes online, te rog sa citesti in continuare …
                                         Cum sa castig bani pe internet?
           Mii de oameni din intreaga lume isi pun aceasta intrebare. Unul dintre ei probabil esti chiar TU. Putina lume stie ca Internet-ul  pentru 99% dintre romani inseamana jocuri online, chat, muzica, filme,  poze, download, eventual cumparaturi online. Pentru 1% insa, Internet  inseamna AFACERI, CASTIGURI ONLINE, BANI PE NET, VENITURI LUNARE. In  paginile acestui site este descris cat se poate de detaliat cum poti  si tu sa castigi bani  pe internet.
              Acum ai si tu posibilitatea de a castiga bani muncind de acasa. Poti sa alegi dintre multitudinea de posibilitati.
Afacere din intamplare
            „Cand eram in anul II de studii, la Academia de Arta, am avut o tema de studiu pe care am urmarit-o pana la sfasitul facultatii si apoi, in continuare, pana azi. Este vorba despre acea latura a ceramicii inspirata din cultura de la Cucuteni. Datorita acestei teme, in anul IV am participat la o expozitie de la Teatrul National Bucuresti. Dintre cele 15 lucrari personale expuse, am vandut patru si atunci mi-am dat seama ca pasiunea se poate transforma si intr-o buna oportunitate de afaceri”, povesteste Nicolae Moldovan.
                  Un mare avantaj l-a constituit faptul ca dispunea de un spatiu pentru atelierul de lucru, cu o suprafata de 30 mp, amenajat intr-o proprietate a parintilor. Renovarea si aranjarea spatiului le-a facut singur, dupa care a trecut la achizitionarea instrumentelor si materialelor necesare muncii. Dotarea a fost realizata in timp, din aproape in aproape, in functie de posibilitatile materiale. In general, toate veniturile obtinute din vanzarea obiectelor de ceramica le-a reinvestit in achizitionarea de „tehnica de lucru”. In prezent, atelierul este dotat cu: sele (suporti) de modelat, rafturi pentru depozitarea si uscarea obiectelor, cuptorul de ceramica, ebosoare (niste bucati de lemn confectionate chiar de el, necesare pentru modelarea si finisarea obiectelor), precum si culori si materie prima (pamant).


 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole