Cum sa faci dragoste cu un barbat-sex

Cum sa faci dragoste cu un barbat

Mai intii de toate, trebuie sa sti ca reusita unei relatii sexuale nu depinde numai de de performantele si talentul partenerului tau, ci si de tine ca femeie.

Chiar daca esti frumoasa, asta nu inseamna totul intr-o relatie sexuala. Frumusetea exterioara poate sa fie rece si fara farmec, iar femeia care este in stare sa-si pastreze partenerul si sa se faca in permanenta dorita de acesta, are secrete mai subtile decit frumusete fizica. 

De obicei, intr-o relatie sexuala barbatul este „partea activa”, ceea ce nu este ideal, acest rol trebuie jucat pe rind, in egala masura, de cei doi parteneri, femeie si barbat.

Arta iubirii este o descoperire reciproca, desfasurata in deplina incredere, ce va contribui la creare fericirii cuplului.
In dragoste, placerea unuia nu sporeste fara a mari placerea celuilalt.

 Pe parcursul acestui material, veti descoperi o multime de informatii utile referitoare la dorintele, placerile si problemele barbatilor.

Materialul de fata se adreseaza femeilor moderne care isi pun intrebari si care se straduiesc ca viata lor afectiva sa fie creatoare si armonoioasa, intr-un cuvint implinita.
Scopul acestui material este mai degraba acela de a comunica femeilor ceea ce un barbat poate resimti cind este iubit intr-un anumit fel, care ii sunt asteptarile, modul in care doreste sa fie abordat, felul in care isi manifesa dorintele sexuale.
 

Pe parcursul acestui capitol, veti afla cite ceva (ceva mai mult) despre: sexualitate masculina, importanta orgasmului si diferitele tipuri de orgasm, tehnici de abordare, diferite modalitati de dezmierdare, saruturi, pozitii excitante, mingiieri mai senzuale sau mai indraznete, felatie, fantasme si multe, multe alte chestii deosebit de interesante si bine de stiut.

Tot aici veti gasi citeva tehnici prin care sa-ti ajuti partenerul sa scape de ejacularea precoce, care reprezinta o mare problema atit pentru el, cit si pentru tine.

Acest material va va face sa mergeti din descoperire in descoperire pentru a cunoaste cit mai bine barbatul in intimitatea lui; aceasta cunoastere va determina implinirea dumneavoastra din punct de vedere sexual.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole