cum sa ai orgasm de fiecare data-sex-iubire-dragoste

Orgasm de fiecare data

Majoritatea barbatiilor au orgasm de fiecare data cind fac sex.
Femeile nu sunt atit de norocoase. Unele dintre ele au parte de unul sau mai multe orgasme de fiecare data cind fac dragoste, altele sunt fericite sa ajunga doar pe aproape si nu putine sunt lipsite de aceasta placere.

Unele studii de specialitate au aratat ca 10-20% dintre femei nu au avut niciodata orgasm, ceea ce nu e deloc bine.

 Incapacitatea de a avea orgasm poate deprima femeia, pentru ca, din ce in ce mai mult in tarile dezvoltate, placerea sexului se masoara in numarul si intensitatea orgasmelor traite.

Pentru lipsa orgasmelor nu e bine sa dati vina numai pe partenerul vostru(sa nu se inteleaga aici ca acesta n-ar avea nici-o vina), pentru ca si voi ca direct participante la actul sexual aveti o mare parte de vina, deoarece nu va cunoasteti indeajuns de bine propriul corp.
 

Avem o veste neasteptat de buna pentru voi:

Exista niste exercitii simple, pe care le puteti practica si care vor imbunatati spectaculos frecventa si intensitatea orgasmelor voastre.

Chiar daca nu ati avut niciodata orgasm sau sunteti printre acele femei fericite ce au orgasm, aproape sau chiar de fiecare data cind faceti sex, aceste exercitii sunt binevenite, deoarece ele va vor aigura :

o capacitate sporita de stimulare sexuala
un apetit sexual sporit
o mult mai mare receptivitate la senzatiile sexuale
o crestere a increderi in sine
o circulatie sanguina imbunatatita
o refacere rapida dupa oboseala
o tehnica prin care sa-i oferiti partenerului senzatii de neuit
 

Secretul acestor exercitii consta in antrenarea si intarirea muschilor din apropierea vaginului. Miscarile simple care vor fi descrise mai tirziu in acest capitol, va vor imbunatati nu numai activitatea sexuala, ci si sanatatea, prin corectarea urmarilor survenite in urma nasteriilor si micsorarea riscului unei probleme genitale pentru viitor.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole