Cum sa cureti tapiteria canapelei

cum sa cureti tapiteria

In aceasta pagina vom explica cum sa cureti tapiteria unei canapele, a unui scaun si a altor elemente care pot fi tapitate. Va vom oferi o serie de sfaturi pentru a elimina parul de animale, praf si fire de par, printre altele.

Tapiteria textila pe care o avem in canapele, scaune si alte elemente ale casei se murdareste rapid prin utilizarea zilnica. Una dintre cele mai bune modalitati de a curata tapiteria este cu un aparat de curatat cu aburi. In aceasta pagina va vom oferi o serie de pasi cum sa cureti tapiteria rapid si eficient. Vezi si "Cum sa cureti petele de pe haine".

Cum sa cureti tapiteria canapelei

Produsele de care veti avea nevoie:

-Aspirator.

- Carpa

- Detergent special pentru tapiterie

- Apa.

- Amoniac

1 - In primul rand, cu ajutorul unui aspirator, vom aspira intreaga suprafata de curatat.

2 - Odata ce am aspirat toata tapiteria, vom pregati o solutie de amestecare a apei si a amoniacului si vom aplica pe toata suprafata.

3 - Vom pune un produs pe o carpa curata si vom freca tapiteria.

4 - Carpa cu care vom curata tapiteria trebuie sa fie umezita, nu inmuiata.

5 - Odata ce intreaga suprafata este frecata cu solutia de amoniac cu apa, lasam sa se usuce.

6 - Nu folositi suprafata pe care am curatat-o pana cand nu este complet uscata.

Sfaturi si recomandari

Cand trebuie sa curatam o pata, nu aplicati prea multa solutie, deoarece este posibil sa ramana exces pe pata si trebuie sa clatiti cu apa pentru a o indeparta. Este mai bine sa aplicati putina solutie si sa aplicati ulterior daca considerati necesar. Intra codulluiserban.ro pe pentru mai multe trucuri si articole utile.

- Va sfatuim sa curatati mobilierul tapitat in zilele insorite, deoarece acesta se va usca mai repede. Zilele ploioase sunt, de obicei, foarte umede si aerul nu va usca tapiteria bine.

- Va recomandam sa curatati mobilierul tapitat de doua ori pe an si sa il aspirati o data pe an.

- Trebuie sa fiti atenti atunci cand utilizati aspiratorul cu abur, deoarece un exces de abur fierbinte poate deteriora materialul tapiteriei.

cum sa cureti tapiteria

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here