Cum iti alegi mobila pentru casa ta – cele mai la moda alegeri de mobila

Cum iti alegi mobila pentru casa ta – cele mai la moda alegeri de mobila

Am ajuns la mobilier ! De fapt, nu e deloc simplu sa-l alegi din multitudinea de pliante si oferte stranse de la zeci de furnizori ! Gandeste-te la piesele de mobilier ca la diverse volume. Fiecare volum trebuie privit in raport cu celelalte, astfel incat sa ajungi sa le echilibrezi pe toate intr-o compozitie originala.cele-mai-la-moda-alegeri-de-mobila
Si nu uita sa stabilesti dominanta care apare in compozitia ta! In caz ca-ti doresti o amenajare speciala, nu ezita sa scoti din pod scrinul de la bunica si sa-l asezi la loc de cinste, langa piesele de mobilier modern, recent achizitionate : daca stii sa-l scoti in evidenta, va fi cireasa de pe tort!
Pentru mobilierul unicat, realizat la comanda, ai nevoie de un proiect detaliat pentru fiecare piesa in parte, realizat de catre un arhitect sau un designer de interior.
Alege-ti mobila care sa te reprezinte si tine seama de nevoile tale, de dimensiunile spatiului, de orientarea ferestrelor.

Daca volumele sunt bine proportionate si nu sufoca spatiul care le este destinat, nu mai trebuie sa te gandesti decat la accesorii: obiecte decorative, covoare, perdele, draperii, plante si… gata, ai terminat !
Am lasat la sfarsit lucrarile din gips-carton sau policarbonat pentru recompartimentarea si decorarea spatiilor sau pentru mascarea unor elemente sau mici imperfectiuni.
Se lucreaza usor cu aceste materiale, iar formele care pot lua nastere sunt de multe ori spectaculoase, dar cum fiecare locuinta este unica in felul ei e necesar un proiect personalizat si foarte detaliat.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole