Cum discuti cu iubitul despre sex

Discutiile despre viata sexuala au fost, sunt si vor fi un subiect delicat. Este dificil sa discutam despre aspecte din viata noastra intima cu oricine, fie prietena, parinte sau partener.

sex-after-35-01-afTotusi, atunci cand trebuie sa vorbesti despre acest aspect al vietii tale cu boyfriendul, parca lucrurile sunt si mai dificile. Apar stanjeneala, rusinea chiar frica de a nu fi catalogata drept prea libertina, ori incuiata. Cu toate acestea, subiectul trebuie abordat din timp si cu mult tact.

In primul rand, trebuie sa iti fie foarte clar pana unde vrei sa mergi si sa ai puterea sa spui „nu” cand lucrurile se apropie de acea limita. Baietii stiu de obicei sa puna presiune si sa forteze lucrurile, dar atata timp cat tu ii spui ca nu iti doresti anumite lucruri in acest moment si  mai ales daca ii repeti des si raspicat- o sa priceapa pana la urma.

In al doilea rand, aceasta discutie este importanta pentru ca va obliga sa  va puneti de acord asupra unor aspecte ale relatiei voastre. Fiecare poate vorbi despre ce anume ii place si mai ales de ce nu ii place, despre anumite curiozitati, despre experiente, astfel incat lucrurile sa fie mai explicite pentru fiecare dintre voi.

Cum iti dai seama daca te minte? Intr-un baiat care insista mult sa incepi o relatie sexuala cu el si nu esti sigura de sentimentele lui nu e bine sa iti pui toata increderea in el. Pentru ca tii la el, pari inclinata sa vezi lucrurile mai frumos decat sunt in realitate si asta te poate face sa suferi in timp. Nu spera ca daca te culci cu el, ii vei da dovada suprema ca il iubesti si acest lucru va fi un liant indestructibil al relatiei voastre. Multe fete au sentimentul ca daca fac sex cu un baiat isi asigura o relatie stabila cu el. Insa nu e o formula castigatoare. De cele mai multe ori, dimpotriva. Daca vrei sa construiesti o relatie, trebuie sa simti ca si celalalt isi doreste acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here