Coliere pentru vara 2009 – moda 2009

Coliere pentru vara 2009 – moda 2009

Colierele sau pandantivele pot fi accesoriul principal intr-o tinuta de vara de calitate.

Nu mi se pare nimic mai frumos decat alegerea uncoliere-pentru-vara-2009-moda-2009ei bijuterii speciale care sa starneasca admiratia celor din jur.

 
O costumatie din blugi si o camasa simpla, o rochie de vara, o pereche de pantaloni scurti si un maieu pot fi asortate perfect cu pandantivul sau colierul potrivit.

Ce se poarta?

-Indrazneste sa porti auriu. Fetele cu parul blond sunt avantajate de acest material si pot asorta toate nuantele de galben si auriu la tinutele lor.

 
-Pandantivele vintage, banutii aurii, cutiutele cu amintiri sunt la mare cautare. Daca ai ocazia sa treci pe la un targ vintage cauta toate acestea si poarta-le cu incredere.

-Florile naturale sau florile artificiale in forma de colier. Coronitele, florile prinse in par sunt in toiul preferintelor.

Cum sa-ti alegi colierul potrivit?

Aliniaza-le pe toate pe un umeras si tine-le la vedere, incepe alegerea tinutei de la pantofi si sfarseste cu cel mai potrivit colier. 
 coliere-pentru-vara-2009-moda-20091

Accesoriile sunt prietenele noastre cele mai bune. Ne ajuta sa fim cool, sexy, elegante, copilaroase, naturale, extravagante. Ele ne arata lumii asa cum suntem.

Colierele alese sunt semnate: Lanvin, Bijoux heart, Monica Vinader, Erickson Beamon, Malene Birger.


Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole