Coafura dupa varsta

Coafura dupa varsta

Femeilor le place schimbarea, e un fapt cert si foarte repetat. Cea mai la îndemâna schimbare are în vedere podoaba capilara: o culoare noua, o forma noua… Important este sa stim unde sa ne oprim ca sa nu parem ridicole. De aceea, este bine sa ne adaptam tunsoarea si coafura nu doar la forma fetei dar si la pozitia noastra profesionala si nu în cele din urmcoafura-dupa-varstaa la vârsta pe care o avem.
Sa nu crezi cumva ca daca ai peste 30 de ani nu mai poti fi cocheta sau daca ai depasit pragul de 50 nu mai are sens sa te preocupi de imaginea ta. Nici vorba de asa ceva. Dimpotriva, femeia are o datorie de onoare fata de sine si fata de cei din jur: sa se îngrijeasca, sa fie frumoasa. Dar, pentru a fi femeie cu adevarat este important sa tii cont de niste principii care sa te puna în valoare si nu sa te transforme într-un puzzle în care piesele nu se potrivesc.

Adolescenta si tânara pâna în 30 de ani poate experimenta orice tinând cont de profesia pe care o are si de felul în care se îmbraca de obicei. Desigur ca, daca vrei sa obtii un job la o institutie de prestigiu nu vei putea sa-ti faci parul punk si portocaliu. Dar acum este momentul sa experimentezi pentru ca acum parul tau are forta sa se regenereze. Poti încerca toate tunsorile si toate combinatiile de culori, pentru a gasi solutia ideala pentru personalitatea si chipul tau.

Dupa 30 de ani femeia este de obicei si mama asa ca se recomanda parul mediu care sa poata fi prins cu usurinta într-o coama de cal pentru a nu incomoda în multitudinea de treburi casnice. Lungimea medie îti permite sa aplici un bigudiu sau o placa si sa te transformi pe loc într-o diva pentru o cina romantica în oras cu sotul. Daca ti-au aparut fire albe rebele apeleaza la coafeza care ti le poate acoperi fara a vopsi tot parul.

La 40 de ani parul devine mai fragil, dar asta nu înseamna ca trebuie sa-ti pui cenusa-n cap si sa stai acasa. Daca te simti tânara în suflet vei gasi o modalitate pentru a arata tânara si la exterior. Poti apela la bucle senzuale sau la tunsori scurte baietesti. Optiunea iti apartine în functie de felul tau de a fi. Cât despre vopsit, la vârsta aceasta se recomanda nuante mai deschise decât culoarea naturala.

La 50 de ani esti deja o femeie distinsa, experimentata, demna de admiratie. Se recomanda tunsori de tip bob sau o tunsoare în scari pâna pe umeri. Totul în fiinta ta trebuie sa denote clasa.

La 60 de ani poti folosi cele mai interesante nuante pentru ca parul alb te ajuta în acest sens. Dar sa stii ca poti fi si naturala pentru ca unele femei grizonate arata foarte bine asa. Se recomanda parul scurt, dar daca nu vrei sa renunti la cosite poti purta cocuri elegante.

Iata asadar ca exista idei care sa te puna în valoare în fiecare etapa a vietii tale. Totul este sa vrei, sa te preocupi, sa îti pese.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole