Amandoi sunteti cu gura mare si nu cedeaza nici unul – ce e de facut

Amandoi sunteti cu gura mare si nu cedeaza nici unul – ce e de facut

Simti ca pasesti in mijlocul unui razboi atunci cand convingerile voastre se intalnesc. Va iubiti si stiti asta, cand unul este departe gandul tau se duce dupa el, cand sunteti aproape nu ati vrea sa va mai despartiti, dar cand incepeti sa vorbiti deja incep declaracerturi-in-2tiile de razboi.

Una dintre relatiile cele mai dificile este atunci cand ambii parteneri sunt diferiti atat de mult incat nici chiar tu nu intelegi de ce sunteti impreuna si totusi o forta invizibila va tine lipiti atat de strans incat stii prea bine ca alaturi de altcineva nu vrei sa fii.

Cum sa treci peste aceste certuri si contraziceri inutile pornite de la subiecte sau situatii care nu ar fi trebuit sa scoata la inveala competivitatea voastra ci sa aveti o conversatie ca intre doi prieteni ce se consulta pe teme diferite:

– primul pas este si cel mai greu, nu incerca sa-l schimbi, accepta-l pe el ca persoana si tine mereu cont ca sunteti caractere diferite, cu experiente diferite, ce au tras concluzii diferite.

– nu incerca sa iti impui parerea, daca el o accepta bine, daca nu, nu, inseamna ca nu ai adus argumente suficient de puternice pentru a-l determina sa-si schimbe parerea, asa ca daca nu vrei sa va certati atunci lasa subiectul sa pluteasca si treceti mai departe.

– atunci cand el iti spune ceva cu care tu nu esti deloc de acord, ba chiar mai mult te revolta si iti vine sa arunci cu ceva dupa el, respira adanc si lasa-l sa-si spuna opinia, de cele mai multe ori el se umfla in pene, orgoliul masculin, dar una zice si cu totul alta face. Asa ca, daca el sustine ca femeie trebuie sa stea la cratita sa nu fii mirata cand il vezi chiar pe el pregatindu-ti ceva de mancare. Secretul este ca nu cumva sa-i reprosezi sau sa ii aduci aminte de afirmartiile lui ca femeia trebuie sa-si puna sortul.

– vrei sa ai o discutie prieteneasca cu el si sa vorbiti despre lucruri care va plac insa indiferent cum incepeti subiectul ajungeti sa va contraziceti. Amandurora va place sa mergeti la munte, dar lui ii place sa urce muntele in timp ce tu ce ai prefera sa te urci in telecabina si de aici incepe o discutie aprinsa despre avantajele si dezavantajele fiecarei optiuni in parte. Din nefericire discutiile aprinse pot fi foarte obositoare asa ca, daca simti nevoia unei pauze si nu vrei sa mai vorbesti, ghemuieste-te in bratele lui si lasa discutia pe ziua de maine.

– ai mereu in vedere ca orice astfel de discutie te ajuta sa reactionezi din ce in ce mai bine, mai rapid si sa gasesti argumentele cele mai bune pentru a-ti atinge obiectivul asa ca ia discutiile voastre ca pe un antrenament ce te va ajuta in situatiile de zi cu zi.

– si nu in cele din urma, tu il iubesti pe el, nu pe cavalerul pe un cal alb, mai bine sa il stii asa de la inceput si sa-l accepti cu calitatile si defectele sale decat dupa ce relatia se oficializeaza sa realizezi ca nu e printul pe care ti-l doreai.
O relatie in care se gasesc doi cocosi poate merge de minune atunci cand exista respect, iubire si intelegerea faptului ca sunteti diferiti si acceptati asta iubindu-va atat de mult incat diferentele sunt doar ca niste butoane de la tastatura ce va ajuta sa scrieti o propozitie intreaga.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole