Chris Cuomo

Care este valoarea netă și salariul lui Chris Cuomo?

Chris Cuomo este un jurnalist de televiziune american care are o netă de 12 milioane de dolari. El este cel mai bine cunoscut pentru că a fosta gazdă a Cuomo Prime Time , o analiză a știrilor în timpul săptămânii care a fost difuzată pe CNN până la anularea sa în decembrie 2021. Cuomo este fratele guvernatorului New York Andrew Cuomo și fiul regretatului guvernator Mario Cuomo. . Chris a fost concediat de CNN pe 5 decembrie 2021, în urma acuzațiilor că și-a folosit poziția și resursele CNN pentru a investiga femeile care l-au acuzat pe fratele său de hărțuire sexuală. La momentul concedierii, Cuomo Prime Time era cea mai bine cotată emisiune de pe CNN, deși nu era nici pe departe cea mai bine cotată emisiune de știri prin cablu.

Salariu

Salariul lui Chris Cuomo la CNN era de 6 milioane de dolari pe an.

Tinereţe

Christopher Charles Cuomo sa născut în cartierul Queens, New York din New York, la 9 august 1970. Tatăl său a fost regretatul Mario Cuomo, fostul guvernator al New York-ului și Matilda Raffa Cuomo. Părinții lui Mario Cuomo, Andrea și Immacolata Cuomo, ambii au emigrat în Statele Unite din Italia: Andrea în 1926 și Immacolata în 1927. Fratele său Andrew este actualul guvernator al New York-ului. Sora sa Maria Cuomo Cole este producător de filme cu impact social la Cuomo Cole Productions și această căsătorie cu designerul de modă Kenneth Cole. Cealaltă soră a lui Margaret este medic. Soții Cuomo sunt de origine italiană. Bunicii paterni ai lui Chris erau din sudul Italiei, iar bunicii lui matern erau din Sicilia. Chris a urmat școala pregătitoare privată The Albany Academy din Albany, New York. Si-a luat licenta’ Este absolvent de Universitatea Yale și doctorat de la Universitatea Fordham. Este avocat autorizat din 1995.

Carieră

Cariera timpurie a lui Cuomo ca jurnalist a inclus apariții la CNBC, CNN și MSNBC. A fost corespondent pentru Fox Files la Fox News, unde a abordat probleme sociale controversate. Cuomo a lucrat și ca analist politic pentru Fox News. A făcut o misiune de o an care acoperă dependența de heroină care afectează familiile din suburbii pentru ABC 20/20 . Cuomo a fost corespondentul șef pentru drept și justiție pentru ABC News. A acoperit cutremurul din Haiti, hărțuirea și adolescenții fără adăpost. El a efectuat, de asemenea, schimbări într-un număr de industrii după ce a raportat despre acestea, inclusiv privirea sub acoperire asupra recrutorilor școli cu scop profit. În plus, sfatul lui Cuomo de la un proprietar de BMW a dus la rechemarea a peste 150.000 de mașini.

(Fotografia de Theo Wargo/Getty Images)

Din septembrie 2006 până în decembrie 2009, a fost prezentatorul știrilor Good Morning America . În acest rol, el a fost reporterul principal pentru știrile de ultimă oră din lume. El a acoperit războiul împotriva terorismului fiind încorporat de mai multe ori în Pakistan, Irak și Afganistan. În timpul uneia dintre aceste misiuni, convoiul său a fost lovit de un IED. Înapoi în SUA, Cuomo a acoperit împușcăturile de la Virginia Tech, Fort Hood și Școala Amish din Pennsylvania. El a acoperit, de asemenea, prăbușirea minei Sago, prăbușirea podului din Minneapolis în 2007 și uraganele Katrina și Rita.

Cuomo sa mutat la CNN în februarie 2013 pentru a co-găzdui emisiunea matinală. El și-a făcut debutul la CNN pe 8 februarie 2013, ca prezentator pe un episod din Piers Morgan Tonight . În martie 2018, în timp ce co-ancorează New Day , a anunțat că se mută în primetime pentru al găzdui pe Cuomo Primetime .

În octombrie 2017, Inside with Chris Cuomo, o nouă serie de documentare a avut premiera pe HLN. Spectacolul se concentrează pe „povestiri care afectează oameni reali, în orașe și orașe reale din America”.

În septembrie 2018, a început să găzduiască o emisiune radio de două ore în timpul săptămânii „Let’s Get After It” pe canalul POTUS de pe SiriusXM.

Cuomo a câștigat mai multe premii Emmy. Profilul Good Morning Americaal lui Cuomo al poetului inspirator de 12 ani, Matt Stepanek, a fost recunoscut cu un premiu News & Documentary Emmy, făcându-l pe Cuomo unul dintre cei mai tineri corespondenți care au primit acest premiu în istoria rețelei de știri. Cuomo a fost nominalizat la mai multe premii Emmy pentru știri și documentare la categoriile de acoperire remarcabilă a știrilor de ultimă oră, pentru reportajele sale despre uraganele Irma, Harvey și Maria; Interviu remarcabil în direct, pentru interviurile sale cu supraviețuitorii masacrului din Las Vegas; Acoperire remarcabilă a știrilor de ultimă oră, pentru Bătălia de la Mosul; Cea mai bună poveste într-un știri, pentru reportajele sale despre Undercover în Siria și multe altele. El a câștigat, de asemenea, premiul Edward R. Murrow, precum și premiile Polk și Peabody.

Viata personala

Chris este căsătorie cu fostul redactor al revistei Gotham, Cristina Greeven. S-au căsătorit în 2001. Împreună locuiesc în Manhattan și au trei copii – Bella Cuomo, Carolina Regina Cuomo și Mario Cuomo.

Cuomo a fost numit unul dintre cei mai sexy 50 de oameni a revistei People în 1997.

Pe 13 august 2019, în Shelter Island, New York, Cuomo la amenințat că va arunca un șofer pe scări la un bar și la pedepsit cu insulte blasfeme după ce bărbatul numit Fredo, în referire la personajul fictiv din The Roman și filme Naș . Cuomo ia spus bărbatului că folosește numelui „Fredo” echivalează cu „cuvântul n” pentru italo-americani.

În martie 2020, Cuomo la intervievat pe fratele său, guvernatorul New York-ului Andrew Cuomo, la CNN despre focarul de coronavirus. Andrew a discutat despre răspunsul la New York-ului la focarul de coronavirus și a remarcat posibilitatea de a implementa o oprire pentru a-ți rămâne pe rezidenți înăuntru. „Nu-mi place cuvântul stație de acces. Tata a încercat să aibă o stație de acces pentru mine și nu am trecut niciodată de resentimente”, Andrew. spus. Chris a răspuns: „Aceasta a fost cea mai mică dintre problemele tale, problemele tale cu stațiunea. Ca să știi.” După o bătaie de cap, Chris a spus: „…indiferent câte de mult ai munci, întotdeauna este timp să o suni pe mama. Ea vrea să audă de tine. Doar ca să știi.”

Imobiliare

În 2001, Chris și Cristina Cuomo au cumpărat o casă de 3.000 de metri pătrați din Southampton cu cinci dormitoare și patru băi pentru 1,3 milioane de dolari și apoi s-au angajat într-o remodelare totală a proprietății. Familia Cuomo a vândut această casă în mai 2019 pentru 2,9 milioane de dolari.

În iunie 2011, Chris și Cristina au cumpărat un apartament din Park Avenue pentru 2,995 milioane de dolari.

Related Articles

Ultimele articole