Charles Schwab

Care este valoarea netă și salariul lui Charles Schwab?

Charles Schwab este un om de afaceri și investitor american care are o netă de 14 miliarde de dolari. Charles Schwab este fondatorul Charles Schwab Corporation, o firmă de brokeraj cu reduceri pe care a fondat-o în 1971 și în prezent este o companie cotată la bursă. Firma sa administrează peste 8.000 de miliarde de dolari în bani pentru bani pentru aproximativ 8 milioane de birouri în 300 de diferite din SUA, unul în Puerto Rico și altul în Londra.

Charles datorează mai mare parte a averii Corporation să participe la vânzare de 6% în Charles Schwab. El a colectat, de asemenea, dividende în valoare de cel puțin 3 miliarde de dolari din 1987, când compania a devenit publică.

Tinereţe

Charles Robert Schwab, Jr. sa născut pe 29 iulie 1937, în Sacramento, California. Familia sa mutat în Santa Barbara, California, în timpul copilăriei. A mers la liceul Santa Barbara, unde a fost căpitanul echipei de golf. În 1959, și-a luat diploma de licență în Economica de la Stanford. A fost membru al fraternității Sigma Nu. Și-a luat și MBA la Stanford.

Carieră

Schwab a lansat un buletin informativ de investiții în 1963 numit Indicatorul de investiții cu trei parteneri. La cel mai popular buletin informativ, 3.000 de persoane s-au înscris la 84 USD fiecare pe an. În primăvara anului 1971, Schwab și partenerii săi s-au încorporat ca First Commander Corporation pentru a oferi servicii de intermediere și pentru a continua să publice buletinul informativ. În anul următor, și-a cumpărat foștii parteneri din Commander Industries. În 1973, Schwab a schimbat numele firmei în Charles Schwab & Company. Apoi, în 1975, SEC a dereglementat sectorul valorilor mobiliare, ceea ce înseamnă că firmele puteau percepe orice comisioane doreau. Vezi atunci, acțiunile și alte valori mobiliare nu erau cumpărate de persoane fizice, ci erau vândute de vânzători pe comision care poate nu aveau nepărat în a vedea interesul lor. Schwab a redus taxele pentru achiziții săi la jumătatea vânzării, și-a pus zătorii pe salarii pe oră, asigurându-se că nu vindeau acțiuni mai riscante decât dorea clientului să-și ridice propriile comisioane. De asemenea, Schb a pus în aplicarea o politică de a nu oferi lor sfaturi cu privire la acest titluri de valoare să cumpere. De asemenea, un număr gratuit de îngrijire permite să creați să vă plaseze în orice moment al zilei, de oriunde în lume. Firmele de valori mobiliare mai mari și mai consacrate au fost revoltate și au încercat să saboteze compania lui Schwab. de oriunde în lume. Firmele de valori mobiliare mai mari și mai consacrate au fost revoltate și au încercat să saboteze compania lui Schwab. de oriunde în lume.

Justin Sullivan/Getty Images

Prima filială a Charles Schwab & Company a fost deschisă în Sacramento în septembrie 1975. Curând sa extins în California. În 1981, Bank of America ia oferit 53 de milioane de dolari în acțiuni BofA pentru participația sa de 37% din compania sa. După vânzare, a rămas președintele unei unități în mare măsură independentă cu vânzări de 41 de milioane de dolari. În cinci ani, el a mărit asta la vânzări de 308 milioane de dolari. Divizia lui Schwab era înfloritoare, dar BofA nu și în 1987 a ajuns la o dezvoltare pentru a-și răscumpăra firma de brokeraj de la BofA pentru 230 de milioane de dolari. Schwab a luat apoi compania publică.

Charles R. Schwab a demisionat din funcția de CEO în 2008. El este președintele companiilor sale și cel mai mare acționar al acesteia, cu un pachet de 15%. Astăzi, Schwab & Company gestionează peste 1 trilion de dolari din banii Charles săi de pe tot globul.

În toamna lui 2019, Schwab a eliminat comisioanele de tranzacționare și a introduce cumpărarea fracționată de acțiuni în încercarea de a atrage mai tineri la firma sa.

Tot în toamna lui 2019, Schwab și-a anunțat intenția de acțiunea fermă rivală TD Ameritrade. Fuziunea propusă ar crea un brokeraj enorm, cu aproximativ 5 trilioane de dolari în administrare.

Viata personala

Schwab a fost căsătorit cu Susan Cotter Schwab și a avut trei copii, Charles Jr. „Sandy”, Carrie și Virginia, înainte de a divorța. Sa căsătorit cu Helen O’Neill a avut doi copii, Michael și Helen.

Schwab servește și ca președinte al consiliului de administrație al Muzeului de Artă Modernă din San Francisco.

Este un jucător pasionat de golf cu un handicap de 7,4.

La 40 de ani, a aflat că este dislexic, iar ulterior a aflat că fiul său suferă de aceeași tulburare de învățare. Acest lucru a dus la formarea Fundației Charles și Helen Schwab, care oferă granturi copiilor cu dislexie. El a donat, de asemenea, 20 de milioane de dolari către UC San Francisco și UC Berkley pentru a studia înțelegerea dislexiei și a altor condiții de neurodezvoltare care afectează învățarea.

Charles Schwab a fost enumerat într-un articol al Washington Post drept unul dintre cei mai mari contribuitori PAC din SUA. El a dat 12,5 milioane de dolari cauzelor politice conservatoare generale, cu 2 milioane de dolari donați în mod specific lui Donald Trump.

Schwab a donat suma maximă de 101.700 de dolari fondului de apărare juridică al Comitetului Național Republican care îl are pe Donald Trump în ancheta Avocatului Special pentru a stabili dacă campania lui Trump sa înțeles sau nu cu Rusia.

Schwab a donat aproape 9 milioane de dolari unui grup de bani negri care sa opus lui Barack Obama la alegerile din 2012. 

Repere salariale

În 2018, Schwab a câștigat 6.054.261 USD în compensație totală în calitate de președinte al Charles Schwab Corp. Din acest total, 683.333 USD au fost primiti ca salariu, 1.906.500 USD au fost un bonus, 1.725.000 USD au fost primiți în opțiuni de acțiuni, 1.725.000 USD au fost primite de alte tipuri de acțiuni și 14 USD au fost primite de alte tipuri de acțiuni. compensa,

Imobiliare

În octombrie 2019, Schwab și soția sa și-au scos la vânzarea casei din San Francisco pentru 15 milioane de dolari. Casa a fost cumpărată de familia Schwab pentru 11 milioane de dolari în 2012. Sa vândut cu 14 milioane de dolari în ianuarie 2020. Casa a fost proiectată de renumitul arhitect Gardner Dailey în 1941. Proprietatea se află în cartierul Pacific Heights din San Francisco, pe un teren dublu izolat. Structura este retrasă la aproximativ 60 de metri de stradă. Casa este în cea mai mare parte ascunsă în spatele unui ulm matur.

El și soția sa Helen locuiesc în Atherton, California.

Related Articles

Ultimele articole