Cele mai mari scandaluri in concursurile de frumusete care au aparut vreodata

Costumele de baie, cantatul, intrebarile proaste si zambetul au facut intotdeauna parte din concursul de frumusete. Dar ce zici de arme, droguri, procese, sarcini secrete, minciuni si incidente internationale? Scandalurile concursului de infrumusetare au toate acestea si multe altele pentru ei, luand femei tinere frumoase si echitabile, oferindu-le faima si bani si vazand ce se intampla. Multe regine si castigatoare de concursuri ajung sa fie dezbracate de coroane si mai mult de unul dintre acesti concurenti scandalosi de concurs l-au dus cu omul din spatele coroanei (cel putin unul dintre ei), Donald Trump.

Deci, ce este nevoie pentru a ajunge la nivelul infamiei de scandal adevarat concurs de frumusete? Uneori, ceea ce se intampla este foarte rau. De la concurentii care mint despre a avea copii pana la contrabanda cu mitraliere pana la supararea diferitelor grupuri ale populatiei, aceste regine de concurs au facut totul. In lumea concursurilor de frumusete, imaginile nudului par sa apara si ele din cand in cand. Desi fotografiile goale si cu topless s-ar putea sa nu para cea mai scandaloasa infractiune, totusi au condus la inlaturarea castigatorilor competitiei. Unele dintre aceste regine de frumusete au iesit bine, altele nu. Dar toate aceste scandaluri sunt fascinante indiferent.

JonBenet Ramsey era o fetita imbracata ca o adolescenta

Asasinarea cumplita a concurentei in varsta de 6 ani  din 1997 a fost pentru prima data cand multi americani au auzit de lumea imbracarii copiilor pentru a arata ca niste adolescenti. Natura oribila a crimei sale, impreuna cu ancheta batuta, nota bizara de rascumparare si suspiciuni fata de parintii ei,  natura ciudata a concursurilor de copii insisi  – si daca acea lume are vreo legatura cu moartea fetei.

Laura Zuniga a facut contrabanda cu arme

La cateva luni dupa ce a fost incoronata Miss Hispanic America in 2008, Zuniga si alti sapte au fost arestati pentru trafic de rachete, trafic de droguri, acuzatii de arme si spalare de bani  dupa ce politia mexicana a prins grupul transportand un mic arsenal de arme si cincizeci de bani in numerar. Zuniga a insistat politiei ca pur si simplu se indrepta spre Bolivia si Columbia pentru a merge la ,, cumparaturi „.

Dar autoritatile nu l-au cumparat, iar ea a fost dezbracata de titlu. Zuniga a fost condamnat la 40 de zile de inchisoare.

Steve Harvey a incoronat  concurenta castigatoare Miss Universul gresit

Haosul a aparut atunci cand gazda Steve Harvey a incoronat din greseala Miss Universul gresit in decembrie 2015 . A citit gresit greseala si a anuntat ca Ariadna Gutierrez Arevalo, alias Miss Columbia, a fost castigatoarea. Dupa ce a primit coroana, ea a executat valul ritual traditional multimii. Harvey s-a intors pe scena cand a terminat si a dat vestea devastatoare. Miss Columbia a fost de fapt prima clasata; adevaratul castigator pe primul loc a fost Pia Alonzo Wurztbach din Filipine.

Leona Gage a mintit despre totul

Castigatoarea Miss USA 1957 a detinut coroana exact o zi, pierzand titlul dupa ce soacra ei a dezvaluit ca nu numai ca era casatorita cu doi copii, dar ca si-a mintit varsta reala. Se pare ca Gage si-a intalnit sotul la varsta de 13 ani, s-a casatorit la varsta de 14 ani si a avut doi copii pana la varsta de 18 ani – toti no-nos-urile majore din concursul de frumusete.

Scandalul a facut-o un personaj mass-media pentru scurt timp, iar mai tarziu a publicat o carte , a incercat sa se sinucida si s-a casatorit de sase ori. A murit la varsta de 71 de ani .

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole