Cele mai ciudate lucruri pe care astronautii le-au vazut in spatiu

De la o stropire de stele pana la o priveliste uluitoare asupra Pamantului, astronautii vad atat de multe lucruri uimitoare in spatiu. Dar uneori ceea ce vad nu este doar incredibil, dar inexplicabil - exista unele lucruri cu adevarat infioratoare pe care astronautii le-au vazut in spatiu. Astronautii au raportat ca au vazut lumini ciudate, extraterestri si OZN-uri. Te face sa te intrebi daca au vazut cu adevarat aceste lucruri sau daca a fi in spatiul cosmic doar le-a incurcat mintea.

Aceste povesti ciudate despre astronauti dovedesc ca spatiul nu este cu siguranta pentru cei slabi de inima. Unele lucruri ciudate pe care astronautii le-au vazut intr-adevar te fac sa te intrebi daca teoreticienii conspiratiei extraterestre ar putea avea dreptate. Poate ca guvernul stie despre existenta extraterestrilor si o acopera. Aceasta lista de lucruri ciudate pe care astronautii le vad in spatiu va vor face sa va puneti la indoiala ce credeti. Voteaza cele mai ciudate lucruri pe care astronautii le-au vazut in spatiu.

Yang Liwei a auzit o lovitura misterioasa in afara navei sale

In 2003, Yang Liwei a devenit primul astronaut trimis in spatiu prin programul spatial chinez. El a spus ca a auzit  ,,cineva ciocanind corpul navei spatiale la fel cum bate o galeata de fier cu un ciocan de lemn" in zborul sau initial. S-a uitat afara din hubloul navei, dar nu a putut gasi sursa ciocanitului. Avand in vedere ca spatiul este un vid, a fost si mai ciudat ca a auzit un sunet din afara navei. Nici Liwei nu este singurul in aceasta descoperire; alti astronauti chinezi au auzit sunetul in misiuni in 2005 si 2008.

Maj. Gordon Cooper a urmarit un glob verde care il aborda din intuneric

In timpul calatoriei solo a maiorului Gordon Cooper in jurul Pamantului, este posibil sa fi intalnit mai mult decat niste junk space. Aproape de sfarsitul calatoriei sale pe 22 de orbite in jurul planetei, a observat brusc un obiect verde, stralucitor, care se apropia de capsula de mercur in care zbura. De fapt, apropierea rapida a obiectului a fost chiar preluata de cea mai apropiata statie de urmarire din Muchea. , Australia. Cooper chiar a descris incidentul Natiunilor Unite :

Cred ca aceste vehicule extraterestre si echipajele lor viziteaza aceasta planeta de pe alte planete ... Majoritatea astronautilor au fost reticenti in a discuta despre OZN-uri ... Am avut ocazia in 1951 de a avea doua zile de observare a multor zboruri ale acestora, de diferite dimensiuni , zboara in formatie de luptator, in general de la est la vest, peste Europa.

Vladimir Kovalyonok ar fi putut urmari un explozie OZN

Generalul general Vladimir Kovalyonok facea parte dintr-un echipaj care echipa statia spatiala Salyut VI in 1981. ,, Cand lucram la statia orbitala Salyut, am vazut ceva ciudat intr-o hublou intr-o zi. Obiectul era de marimea unui deget. a fost surprins sa vada ca era un obiect orbitant ", a spus Kovalyonok.

El a adaugat:A fost greu sa se determine dimensiunea si viteza unui obiect in spatiu. De aceea nu pot spune cu exactitate ce marime avea de fapt. [Partenerul meu Viktor] Savinykh s-a pregatit sa-i faca o fotografie, dar OZN-ul a explodat brusc. Au ramas doar nori de fum. Obiectul s-a impartit in doua piese interconectate. Amintea de o haltera. Am raportat imediat acest lucru la Controlul Misiunii.

Kovalyonok este unul dintre putinii astronauti care a vazut ceva inexplicabil in spatiu si care vorbeste deschis despre asta dupa aceea.

Neil Armstrong ar fi putut vedea o parcare OZN

Neil Armstrong, pe langa plimbarea pe luna si rostirea unor cuvinte celebre, poate ca a vazut niste OZN-uri gigantice in spatiu. Potrivit unei surse nu mai putin dubioase decat  Aliens and Man: A Synopsis of Facts and Beliefs , Armstrong se zvoneste ca ar fi  trimis un mesaj secret NASA  d uring misiunea Apollo 11 in 1969. Armstrong ar fi spus: ,,Acesti copii au fost uriase, domnule ! Enorm! Oh, Doamne! Nu ti-ar veni sa crezi! ... Iti spun ca mai sunt alte nave spatiale aici ... aliniate pe partea indepartata a marginii craterului! ... Sunt pe luna ne urmareste! "

Este una dintre multele, multe astfel de povesti asociate cu prima aterizare lunara. Armstrong era notoriu strans cu privire la experientele sale in spatiu si nu a comentat niciodata acest zvon, probabil pentru ca pur si simplu nu existau multe baze de fapt pentru afirmatiile ca ar fi vazut sau spus vreodata astfel de lucruri.

Povestea Musgrave a surprins o bucata de anghila spatiala

Astronautul NASA Story Musgrave sustine ca a vazut tuburi asemanatoare anghilei inotand prin spatiu. Intr- un interviu , el explica faptul ca a vazut aceasta creatura in doua ocazii separate. In timp ce unii considera imediat acest lucru ca un gunoi spatial - posibil un fel de furtun care s-a desprins de o nava spatiala - Musgrave este convins ca anghila alba are propria sa tehnica de propulsie. 

Musa Manarov a filmat un presupus OZN

In timpul unei misiuni Mir (o statie spatiala rusa) in 1991, cosmonautul Musa Manarov urmarea o andocare a capsulei spatiale in apropiere. Isi filma abordarea cand a vazut un obiect care parea ca se desprinde de pe nava spatiala. Dar Manarov stia ca nu se putea dezlantui nimic in acel moment si, in timp ce continua sa urmareasca obiectul, acesta plutea in jos si departe de capsula.

Manarov inca nu poate explica ce a vazut acolo sus, dar stie cu siguranta ca nu a fost gunoi spatial , asa cum au sustinut unii oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here