Cele mai ciudate 10 ”partenere” de sex

Cele mai ciudate 10 ”partenere” de sex

Sex-shopurile sunt pline de obiecte care ar putea contribui la satisfacerea fanteziilor erotice ale persoanelor  cu cele mai ciudate preferinţe, însă sunt şi lucruri bizare pe care nu le putem găsi în magazinul unde se vând „instrumente ” ce asigură plăcerea. Iată o listă a celor mai ciudate lucruri cu care bărbaţii din întreaga lume au fost suprinşi făcâncele-mai-ciudate-10-e2809dparteneree2809d-de-sex1d sex:

Gardul. Ideea i-a venit unui  bărbat în vârstă de 26 de ani care a fost arestat după ce a încercat să facă sex cu … gardul ce împrejmuia un parc din Londra.Daniel French, care a avut straniile fantezii erotice, nu a recunoscut decât că era beat, restul acuzaţiilor părându-i-se absudre şi dezgustătoare.

Păpuşa. Deşi pare un pic ciudat, cei care au avut ideea aceasta au plecat de la premisa că fiecare dintre noi şi-a văzut măcar o dată partenera ca pe o jucărie sexuală,  fapt ce ar putea deveni foarte supărător pentru persoana implicată. Aşa că „iubita de jucărie” a fost considerată cea mai bună alternativă.

Bicicleta. Cel care a încercat să facă sex cu o bicicletă se numeşte Robert Stewart. El a fost surprins de două femei de serviciu când, fiind dezbrăcat de la brâu în jos, încerca să-şi satisfacă ciudata fantezie. Procurorii nu au gasit o lege care să interzică fapta sa, aşa că l-au acuzat pentru că le-a şocat pe cele două femei.

Manechinul. Nu e de mirare că manechinele sunt pe lista fanteziilor erotice,  doar ele reprezintă idealul multor bărbaţi. „Femeile de plastic” sunt perfecte. Formele lor sunt exact aşa cum ţi-ai dori şi mai mult de atât, ele nu se plâng dacă nu reuşeşti să le satisfaci.

Aspiratorul. Deşi a fost surprins în mijlocul acţiunii, cel care a încercat  să-şi satisfacă nevoile sexuale folosind aspiratorul  a declarat că el nu vroia decât să-şi curăţe pantalonii de praf.  Ceea ce este îngrijorător este că acesta nu a fost un caz singular, aspiratorul constituind o alternativă pentru mai mulţi bărbaţi.

Cadavrul. Deşi pe mulţi dintre noi îi îngrozeşte numai ideea,  se pare că există şi persoane pe care cadavrele pur şi simplu îi excită. Acesta este şi cazul a trei tineri din SUA care au dezgropat un cadavru pentru a face sex cu el. Neavând o lege care să interzică acestă cele-mai-ciudate-10-e2809dparteneree2809d-de-sexoroare,  procurorii acuzării au mizat pe faptul că  un trup  neînsufleţit nu îşi poate da acordul pentru actul sexual, aşa că reprezintă o infracţiune.

Maşina. Foarte mulţi bărbaţi si nu numai s-au declarat îndrăgostiţi de propriile maşini, însă de aici şi până la a considera autovehiculul obiect sexual e cale lungă.  Şi totuşi, un american, care a făcut prima dată sex cu o maşină la vârsta de 15 ani, a declarat că nu s-a simţit niciodată  atras nici de femei , nici de bărbaţi şi nici nu simte nevoia să schimbe acest lucru. Americanul a avut nu mai puţin de 1000 de „partenere”.

Capra. Nu, nu este vorba despre renumita poziţie pe care o preferă mulţi bărbaţi, ci despre animal.Cazurile de zoofilie au devenit din ce în ce mai frecvente, dar cu toate acestea nu putem să nu ne întrebăm ce a fost mintea celui care ” a agresat sexual” capra, mai ales că proprietarul animalului l-a obligat să plătească pentru vietatea care a devenit „partenera” sa.

Stâlpul de iluminat. Un bărbat de 32 de ani a fost arestat pentru că simula un act sexual cu un stâlp de iluminat.Inculpaul a fost eliberat pe cauţiune, dar după ce au fost intervievaţi mai mulţi martori, printre care şi copii, acesta a fost rechemat la audieri.

Masa. Un american a fost acuzat de acte de indecenţă  în locuri publice pentru că vecinii l-au surprins de mai multe ori făcând sex cu … masa. Da, cu masa, nu pe masă.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole