Ceaiurile regleaza tensiunea

Ceaiurile regleaza tensiunea 
 

Hipertensiunea este caracterizata prin cresterea valorilor presiunii sangvine in sistemul circular. De cele mai multe ori, boala nu prezinta simptome. Foarte important pentru persoanele hipertensive este sa tina dieta. Trebuie scazuta cantitatea de sare din alimentatie si consumate uleiuri obtinute numai prin presare la rece.
Persoanelor care sufera de hipertensiune li se recomanda sa consume patrunjel verde, usturoi, ceapa, ciuperci, telina, sfecla rosie si hrisca sau condimente precum cimbru, busuioc si marar.

In plus, sunt indicate cat mai multe cereale, legume si fructe care sa contina potasiu, pentru ca acesta are o actiune de dilatare a vaselor de sange si astfel pot duce la scaderea valorii tensiunii arteriale. Surse de potasiu sunt faina integrala de grau, fulgii de ovaz, taratele de grau, spanacul, soia, cartofii, ciupercile, prunele, alunele, bananele, curmalele si drojdia de bere. Iata cateva produse naturale pentru cei care sufera de hipertensiune.

-Magnezium  Sprint Pharma – ajuta la scaderea valorilor tensiunii arteriale. Administrare: 1-2 capsule/zi. Pret: 54 RON.

-Omegacol 3,6,9 Sprint Pharma – reduce nivelul colesterolului si al trigliceridelor. Administrare: 1 capsula/zi. Pret: 51 RON.

-Epa Marine – este o sursa importanta de acizi grasi nesaturati ce ajuta in tulburarile cardiace. Administrare: 2 capsule/zi. Pret: 18 RON.

-Ceaiul T Fares – regleaza ritmul cardiac si scade nivelul tensiunii arteriale. Administrare: 3 cani/zi. Pret: 12 RON.

-Ceaiul a€tHipertensiunea€ Fares – scade nivelul colesterolului si al trigliceridelor si este un tonic cardiac foarte bun. Administrare: 3 cani/zi. Pret: 2,5 RON.

-Macerat glicerinic de vasc – este unul din cele mai bune leacuri pentru tulburari circulatorii. Administrare: 50 picaturi x 2, Pret: 9 RON.

-Macerat glicerinic de paducel – util in hipertensiune arteriala. Administrare: 70 picaturi x 2. Pret: 9 RON.

-Vital Noni Remedia – ajuta la normalizarea valorilor tensiunii arteriale. Administrare: 2 capsule/zi. Pret: 64-120 RON.
Leacuri la indemana oricui

-Cura cu ceai de vasc – 3 cani/zi
-Cura cu orz verde – de 3 ori/zi cate 50 ml
-Cura cu usturoi – dimineata pe stomacul gol. Dupa aceea se bea o cana de ceai de paducel
-Cura cu propolis – scade tensiunea.
-Cura cu laptisor de  matca.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole