Cea mai de succes fotografie din medicina – operatia la coloana

Cea mai de succes fotografie din medicina – operatia la coloana

Aceasta este cea mai fantastica fotografie facuta vreodata. Poza a fost realizata de un fotograf american, in timpul unei operatii de coloana, efeccea-mai-de-succes-fotografie-din-medicina-operatia-la-coloanatuata pe un fat aflat in uterul mamei in a 23-a saptamana. Fotograful nu se gandea ca va realiza cea mai importanta lucrare din viata lui, scopul initial fiind doar documentarea operatiei de coloana.

In timp ce Paul Harris fotografia procesul operatiei efectuate in clinica de chirurgie a Universitatii Vanderbilt din orasul Nashville, Tenesse, el a reusit sa imortalizeze momentul in care copilasul si-a ridicat mana din uterul mamei si a prins degetul medicului.

Imaginea a cutreierat deja lumea, in Irlanda fiind principalul argument impotriva legalizarii avortului. Manuta care a cucerit milioane de oameni este al lui Samuel Alexander, care s-a nascut pe data de 28 decembrie, acum doi ani. Daca ne gandim, ne dam seama cat de vulnarabila este viata unui om. Medicii au fost siguri ca fatul nu ar fi supravietuit in afara uterului, si de aceea au decis sa-l opereze in interiorul lui. Dupa interventie uterul a fost inchis la loc, astfel incat fatul sa se dezvolte in conditii normale.

Prezenta imagine este considerata cea mai importanta fotografie din domeniul medicinii si Samuel este cel mai tanar pacient care a fost supus unor astfel de operatii. Probabil Samuel Alexander Arms va avea intr-o zi posibilitatea sa-i stranga mana doctorului Brunner, de data asta in afara uterului mamei.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole