Ce tip de prietena esti?

Cum iti alegi prietenii? Cum te simti in gasca ta? Esti lider de opinie sau nu prea te baga ceilalti in seama? Iti schimbi gasca in fiecare sezon sau obisnuiesti sa petreci timp cu prietenii pe care ti i-ai facut inca de la gradinita? Citeste urmatoare paragrafe si vezi in ce categorie te afli.

01Nu incape nicio indoiala, cand iti alegi prietenii te astepti ca ei sa vina cu un program captivant si cu multa distractie. Instinctiv iti dai seama ca tu nu esti chiar genul care sa aiba foarte multa energie si initiativa. Avand prieteni activi, profiti si tu de pe urma energiei pe care o aduc prietenii tai. In plus, esti elementul care ii poate calma de cate ori sunt tentati sa sara calul. Este si motivul pentru care faceti o echipa perfecta, pentru ca potriviti ca niste piese de puzzle. Daca si subiectele pe care le discutati va intereseaza pe toti in aceeasi masura si au profunzime, atunci sunteti pe cea mai buna cale de a va povesti si peste 70 de ani istorii din copilarie, in balansoare de batranei.

Opaaa, tu chiar esti o bomba de energie. Esti plina de idei si propuneri pentru fiecare sfarsit de saptamana. Si cand se intampla ca toti sa caste de plictiseala, vii tu cu buna dispozitie si idei amuzante si iti pui repede gasca pe picioare. Motiv pentru care te afli printre lideii de grup ai gastii. Insa chiar daca ai multi prieteni, tot ai nevoie de o prietena buna, pur si simplu pentru ca ai si tu problemele tale pe care vrei sa le discuti cu cineva. Si pentru ca vrei si tu sa poti lua o pauza de la glume si giumbuslucuri fara sa fii taxata sau fara sa te intrebe daca ti-e rau. Acesta este motivul pentru care ai nevoie de cineva echilibrat alaturi de tine, care sa te previna cu liniste si calm de eventualele caderi de la inaltime.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole