Ce poti sa faci cand esti agresata?

O modalitate la indemana de a parea mai istet sau mai grozav, din pacate, pentru unii, sa ii faca pe cei din jurul lor sa para mai fraieri sau mai neindemanatici, mai prosti, sau mai neintegrati. Asa poti si tu , de exemplu, sa ajungi, fara a avea nici cea mai mica vina, tinta rautatilor colegilor sau ale celor din jurul tau.

11Nu raspunde agresiunii cu agresiune, pentru ca risti sa devii ca ei. Este normal ca, fiind tinta rautatilor unor oameni, sa te simti prost, sa iti creezi frustrari, sa simti nevoia sa te razbuni. Insa folosind aceleasi arme ca si ei, intri intr-o competitie pentru locul intai la “Miss cea mai rea persoana”. E trist cand durerea sau frustrarea, ne transforma in oameni rai si neintelegatori, in loc sa ne faca mai profunzi si mai intelepti.

Foloseste-ti timpul si durerea pentru a deveni superioara, nu pentru a regresa la reactii primitive.

Nu iti intari sentimentul ca esti diferita sau ca esti inferioara lor. Daca ai o parere proasta despre tine iti poate intari complexele, daca nu s-a intamplat asta deja. Gaseste lucruri bune la tine, intareste-ti imaginea de sine, cauta in jurul tau oameni cu care poti comunica si cu care te poti intelege. Suportul unui grup ne intareste stima de sine si ne da un sentiment de apartenenta.

Gandeste-te ce obtin de la tine atunci cand sunt rai cu tine. Schimba-ti comportamentul. Acest lucru ii poate deruta si vor lasa in pace. Nu incerca sa devii ca ei, in pofida naturii tale, pentru a te integra. E greu cand ii invidiezi pe cei care se poarta urat cu tine, pentru ca sunt populari, pentru ca se imbraca bine, pentru ca sunt altfel. Exact aceste neimpliniri te fac vulnerabila in fata lor. E important sa inveti sa privesti lucrurile din alt unghi si sa descoperi ce te face pe tine deosebita in sens pozitiv.

Articolul precedentBoys check
Articolul următorCe tip de prietena esti?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole