ce stii sa faci in dragoste

ce stii sa faci in dragoste


Daca iubesti, totul capata culoare, ai mai multa incredere in tine si soarele pare ca straluceste mai puternic.
Cu dragoste speram sa facem lumea un loc mai bun, sa aducem macar un zambet pe fata celor mai putin fericiti si sa fim o piatra de temelie la gasirea sufletului pereche.
Desi am putea rascoli intreaga lume ca sa descoperim dragostea, trebuie s-o purtam in noi ca sa o gasim.Zambesc. Ascult muzica si rad in hohote. Ce frumos e sa ai noroc… Bineinteles norocul a venit dupa cateva reprize de plans in curtea scolii.
Ma simteam ciudat si pierduta. Cei din jur ma incorajau si imi treceau prin minte un amalgam de imagini…Si mergea atat de greu la franceza incat ma gandeam „doamne ce caut aici?”.

3 ore de stat in picioare, in curtea scolii si asteptand…ce? Ieseau plangand elevii de la comisia de franceza. Luau 8.50 .. 9…9.50… 10 cine avea noroc…
Intr-un final am intrat in sala, m-am asezat in prima banca ,plina de ciorne ,si am inceput sa scriu. Dupa ce ascultase doi elevi profa incepe „dar tu fetit-o ce cauti in prima banca?! ia uita-te in stanga dreapta… ce vezi?! esti nebuna aia e pt ciorne .. pt a bea apa un elev.. te asezasi mot…”. Tremuram, ma uitam ciudat, nu intelegeam nimic…
Aaaaa! Zisese sa iau ciorna din prima banca si eu m-am asezat acolo. M-am ridicat frumos si am zis „bine.. ma mut” cu o voce scazuta si tremuranda… am tremurat tot timpul petrecut acolo. Incurcasem chiar si subiectele. Dar la examenul de bacalaureat cand ti se intampla asa ceva tot ce trebuie sa stii este cum sa iti revi.
Emotiile au disparut in momentul in care am inceput sa prezint subiectul care il aveam. La compunere scrisesem 2 pagini, ma simteam bine nu aveam de ce sa ma tem … In final 10!Si am facut-o si pe asta!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole