Ce le place vedetelor sa aiba de sarbatori – Andreea Raicu iubeste Craciunul

Ce le place vedetelor sa aiba de sarbatori – Andreea Raicu iubeste Craciunul

Fire sensibilă, Andreea este foarte ataşată de familie, de copii, de valorile tradiţionale. Pentru ea Sărbătorile de iarnă sunt prilejul perfect de a petrece în tihnă alături de cei dragi, de a rememora bucuriile copilăriei, de a visa!
1.bradul de Crăciun

Nu a lipsit în nici un an din casa mea. De el sunt legate cele mai frumoase amintiri ale copilăriei mele şi pentru mine reprezintă simbolul Sărbătorilor de iarnă.

2. familie

Nu am fost niciodată departe de ea de Crăciun. De obicei plec în vacanţă după ce trec Sărbătorile.

Oricât de frumoase ar fi locurile pe care le vizi­tez, mi-ar lipsi căldura familiei.

3. mâncare tradiţională

Mâncarea tradiţională şi mai ales tot ritualul pregătirii ei mă fac an de an să mă întorc cu sufletul în vremurile copilăriei. În casă e cald, miroase a cozonac şi aceste clipe sunt printre puţinele în care mi se pare că oamenii în sfârşit îşi găsesc liniştea.

4. serile cu prietenii

Mi-am făcut un obicei sănătos de a savura serile cu prietenii de Sărbători. Din păcate, am destul de puţin timp pentru asta în restul anului! Aşa că recuperez şi, în fiecare vacanţă de iarnă, îi vizitez sau îi invit la mine, să depănăm poveşti şi amintiri.

5. zăpadă

Zăpada, deşi nu sunt o mare iubitoare a iernii. Însă de Crăciun îmi place să văd copacii îngreunaţi de zăpadă şi ador zilele în care ninge cu fulgi mari, ca de poveste.

6. cadouri

Cadourile, pe care ador să le aleg cu grijă pentru cei dragi mie. Iubesc să le împachetez frumos, să le pun etichete cu numele celor pentru care sunt.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole