Ce coafura trebuie sa avem pentru distractie – coafura pentru disco

Ce coafura trebuie sa avem pentru distractie – coafura pentru disco

Consider clubul sau discoteca un loc unde nu are sens sa mergi daca nu atragi atentia asupra ta. Îti pregatesti din timp cele mai provocatoare tinute vestimentare, cel mai scump parfum, cele mai bune cosmetice, pantofii la moda, accesorii potrivite. O problema apare însa de fiecare data si te tine la baie mai mult decât ai prevazut initial. Nu este ceea ce gândesti ? Si parul care refuza de fiecare data sa colaboreze si sa se aseze asa cum ai visat tu seara trecuta. O solutie care te-ar putea salva de acest calvar ar fi o programare la coafor. Dar îti poti permite sa faci asta de doua ori pe saptamâna? Daca da este foarte bine, daca nu…ar trebui sa intervin eu cu niste solutii salvatoare si sa îti sugerez sa apuci podoaba capilara într-un anume fel, sa o sucesti si sa o rasucesti dupa un algoritm bine calculat si sa o fixezi cu anume produs pentru a-ti garanta admiratia tuturor.
Din pacate nu pot face asta. Pentru ca stiu ce înseamna sa ai un par cu personalitate proprie care, daca nu are chef sa iasa cu tine în oras nu sta în nici un fel si te face sa îti pierzi cumpatul si timpul si sa îti apara o cuta neplacuta pe frunte sau chiar lacrimi în ochi. Iar daca te-ai machiat înainte…totul se poate transforma într-o drama.

Sugestia mea este sa începi cu parul si poate astfel, acordându-i o atentie deosebita îl îmblânzesti. Lucreaza cu rabdare, fara sa te enervezi si fara sa încerci nu stiu ce coafura elaborata care oricum nu ti-ar iesi nici cu cea mai docila podoaba capilara din lume. De multe ori este mai simplu sa îl speli, sa îl dai cu balsam sau cu un ulei care sa îl faca sa straluceasa, sa îl ciufulesti un pic si sa îti pulverizezi un pic de fixativ, dar nu prea mult pentru a nu-l îmbâcsi. Se poarta oricum naturalitatea în materie de par.

Daca ai parul scurt fa-ti niste suvite cu ajutorul gelului, cât mai dezordonate si mai dragalase. Fetele de papusa sunt la moda întotdeauna, si acest aspect este evidentiat întotdeauna de un par scur si dezordonat (baby doll).

O alta solutie este sa îti îndrepti parul cu placa. Vei obtine un aspect foarte senzual, dar ai grija sa nu abuzezi de aceasta tehnica pentru ca poate fi foarte daunatoare pentru par (daca folosesti placa des achizitioneaza-ti solutii speciale care sa îti protejeze parul în acest sens).

Si daca tot nu vrea sa se aseze si tot nu îti place, decât sa îti strici o seara din cauza unui par rebel, fa-ti o programare la coafor, pentru ca nu o sa te simti bine daca nu o sa îti placa de tine. Sa stii însa ca în nici o carte pe care am citit-o si în nici un film din câte am vazut si în nici o experienta pe care am trait-o parul nu a fost mentionat nici printre calitatile nici printre defectele femeilor. Important este sa ai o privire care sa transmita ceva, sa ai un parfum îmbatator si o vorba de duh bine plasata în conversatie. Petrecere frumoasa!
 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole