Cand trebuie sa te muti cu iubitul tau

Cand trebuie sa te muti cu iubitul tau

Deci, ce faci în relaţia ta atunci cand iti dai seama este este timpul sa te muti impreuna cu iubitul tau? Astepti sa te ceara in casatorie sau pur si simplu te muti impreuna cu el după o perioadă de timp?

Sunt pe cale de a reinnoi contractul de inchiriere pentru urmatoarele 6 luni si ma intrebam … sa imi duc lucrurile la prietenul meu daca cred ca este timpul sa ne mutam impreuna sau ar trebui sa astept ? Am încercat sa stam impreuna acum cativa ani si acest lucru a dus la despartirea noastra, dar de atunci a trecut muta apa pe sub pod si … pur si simplu sunt nehotarata ce sa fac.

 Sa ma risc sa ma mut impreuna cu prietenul meu inainte sa ne logodim? sau ar trebui sa astept sa-mi propuna sa ne casatorim si apoi sa ma mut? Suntem impreuna de aproape un an si jumatate … deci, timpul sa ne mutam impreuna ar cam fi; daca reinnoiesc contractul de inchiriere as ajunge la 2 ani de zile de cand suntem impreuna …. deci, cum am spus nu sunt hotarata ce sa fac. O parte din mine imi spune sa astept pana primesc inelul, cealalta imi spune sa ma mut, pentru ca oricum sunt acolo in majoritatea timpului, si ce rost are sa platesc chiria ….

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Eu iti ti-as recomanda sa te muti cu el macar asa il vei cunoaste mult mai bine si vei putea sti daca este aceeasi persoana pe care o cunosteai inainte de etapa asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole