Cand incepe prima cearta in doi ?

Cand incepe prima cearta in doi ?

Prima cearta cu iubitul tau/iubita ta poate fi foarte dificila si stresanta, dar este de asemenea esentiala pentru viitoarea evolutie a relatiei voastre. cearta-in-doiInvata cum sa supravietuiesti in aceasta etapa dificila, cum sa faci fata conflictului si cum comunicarea dintre voi poate deveni mult mai buna.
– cearta este un conflict normal si important pentru ca relatia sa mearga inainte. Daca esti hotarata sa ramai cu cineva mai mult decat cateva saptamani va veni si momentul cand nu iti vei mai putea controla comportamentul si te vei transforma intr-o mica diavolita plina de nervi ce scoate fum pe urechi si flacari prin privire. Vei intalni si momente cand nu veti fi intru totul de acord cu un anumit lucru, nu este un lucru rau, trebuie sa tineti minte mereu, sunteti personalitati diferite.

– o relatie de success depinde de abilitatea culurilor de a nu fi la fel si de a rezolva conflictele in asa fel incat sa va intareasca relatia.

– incearca sa-ti recapeti calmul cat mai repede dupa ce a inceput cearta; cu cat vocile voastre vor fi mai putin stridente, iar cuvintele spuse mai putin dureroase cu atat veti gasi solutia catre impacare mai usor si mai repede.

– incearca sa te pui in locul celuilalt; nimeni nu este perfect si poate ceva ce ai spus sau modul in care ai spus-o i-a atins o coarda sensibila ce poate duce la o nemultumire si astfel la o cearta.

– cand te certi incearca sa descoperi care este adevaratul motiv pentru care a inceput partenerul tau cearta; poate a fost o zi grea la serviciu/scoala ce l-a starnit si acum incearca sa-si verse nervii.

– daca cearta a inceput de la un motiv banal (de exemplu: eu vreau telecomanda, acum) nici nu merita atentia si nervii tai, mai bine lasi de la tine decat sa se ajunga la o cearta inutila.

– nu incercati sa fiti amandoi cocosi in casa, o relatie inseamna si compromisuri.

– dupa ce cearta a incetat, nu incercati sa mai aduceti aminte de ea mai tarziu. Niciodata o cearta nu poate fi buna, poate fi insa constructiva si te poate ajuta in a sti cum sa previi alte certuri in viitor.


Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole