Angelina Jolie nu il mai vrea pe Brad Pitt

US-PEOPLE-CINEMA-OCEAN'S THIRTEENAngelina Jolie nu il mai vrea pe Brad Pitt

Deşi Angelina Jolie doreşte să formeze o familie numeroasă, prin adoptarea mai multor copii de diferite naţionalităţi, se pare că relaţia ei cu Brad Pitt „scârţâie“ din ce în ce mai mult. Angelina oare îl va părăsi pe soţul ei, Brad Pitt?

Presa din Statele Unite a vehiculat de câteva zile zvonul că între Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au iscat divergenţe. Brad a fost surprins, în holul unui hotel din America, în timp ce îşi aştepta prietenii. Întrebat dacă se pregăteşte pentru o ieşire nocturnă în compania frumoasei sale soţii, Angelina Jolie, acesta a răspuns că preferă să nu comenteze. Prin evitarea întrebării şi cu un zâmbet nu tocmai plăcut, Brad Pitt a dat de înţeles că lucrurile nu merg tocmai bine în relaţia celor doi, iar faptul că Angelina Jolie doreşte să îl părăsească începe să se profileze.

În ciuda faptului că relaţia celor doi nu merge ca pe „roze“, Angelina nu pare a fi afectată şi a plecat la Chichago, pentru a realiza o nouă producţie cinematografică numită ,,Wanted“, în timp ce Pitt a rămas acasă pentru a avea grijă de cei trei copii adoptaţi, Maddox, Zahara, Pax Thien, plus micuţa Shiloh, în vârstă de aproape un an, fiica naturală a cuplului. Actriţa a plecat la Chicago, deşi în urmă cu o săptămână declarase că va sta acasă să îl ajute pe Pax să se integreze în noul său stil de viaţă. Luna viitoare aceasta va pleca la Praga pentru alte filmări, în timp ce Brad îşi va îndeplini obligaţiile paternale faţă de cei patru copii.

Surse apropiate cuplului au declarat că dragostea dintre Brad şi Angelina se pare că s-a stins de aproape un an, iar actriţa are intenţia să îl părăsească. De mai bine de doi ani, povestea de dragoste a celor doi a fost cap de afiş în mai toate ziarele şi emisiunile tv, şi dacă cei doi se vor despărţi, acesta va fi cel mai important eveniment monden al anului, în mai toată lumea.

Persoanele interesate de relaţia celor doi au contactat prietenii, ba chiar rudele acestora, care au răspund că Angelina nu este încă pregătită pentru o căsnicie, ea doreşte să lucreze, iar pentru asta a dat peste cap toate declaraţile sale în care vroia să demonstreze că este o mamă şi o soţie pe măsura familiei din care face parte. Angelinei i-a rămas foarte puţin timp pentru a petrece timpul alături de Brad sau de copii şi, totodată, să fie ambasador ONU. Acum, ea doreşte să se întoarcă pe platoul de filmare, în timp ce Brad crede că soţia sa nu ar trebui să mai lucreze, ci să stea să aibă grijă de copiii faţă de care şi-a asumat anumite responsabilităţi, atunci când i-a adoptat.


Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole