Cad de mult suferi la o despartire

 Cad de mult suferi la o despartire

Se spune ca orice sfarsit reprezinta un nou inceput, ca orice lovitura in spate te ddetermina sa faci un pas inainte. Dar pana sa-ti dai seama de toate acestea, suporti consecintele unei despartiri dureroase. Cu siguranta nu treci printr-o perioada buna si cu optimismul esti la pamant. Dar nu trebuie sa te panichezi. E o stare normala, mii cad-de-mult-suferi-la-o-despartirede oameni trec zilnic prin astfel de clipe.

Pentru inceput, lasa-ti o perioada de ragaz. Cateva ore, zile, in care sa nu te gandesti la nimic. mergi la plaja, la ski, la bowling, iesi in club sau pur si simplu dormi. Apoi, dupa ce apele s-au calmat, incearca sa urmezi cativa pasi simpli.

Descopera motivul real al despartirii!

Rememoreaza relatia voastra, incearca sa vezi daca nu cumva acesta era cursul firesc al lucrurilor. Pune in balanta avantajele, dezavantajele, momentele frumoase si cele mai putin placute. Invata din fiecare experienta si desprinde secretele cele mai importante. Si, mai ales, nu incerca sa cauti vinovati. O relatie se termina de la sine, nu trebuie sa existe un tap ispasitor.

Pastreaza distanta!

Cel putin pentru o perioada, incearca sa pastrezi o distanta fata de fostul tau partener. Inceteaza cu mesajele, mail-urile, telefoanele si rupeti orice legatura pentru o vreme. Ar fi bine sa iti acorzi un timp doar pentru tine, in care sa mentii distanta de persoana de care tocmai te-ai despartit.
Nu astepta impacarea. Nu-ti transforma existenta intr-o sala de asteptare a unui tren care poate nu mai vine niciodata. Gaseste alte puncte de interes, intelege si accepta ca viata merge mai departe.

Nu generaliza!

 Daca o relatie a esuat, nu inseamna ca toate relatiile viitoare vor avea acelasi destin. Oamenii sunt diferiti si unici, situatiile nu se repeta. Daca aceasta relatie n-a mers, inseamna ca nu putea functiona si ai facut cea mai buna alegere acceptand incheierea ei.

 

Daca ai trecut prin experiente similare sau cunosti alte secrete care sa ajute si alti useri sa depaseasca momentele dificile, nu ezita sa ni le impartasesti!
 

Articolul precedentNe mintim sau nu?
Articolul următorEsti potrivit pentru acest job?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole