Bianca Dragusanu din nou la Adrian Cristea

Bianca Dragusanu din nou la Adrian Cristea

Fotografiile incendiare cu asistenta lui Capatos, prezentate in exclusivitate de CANCAN, au facut furori printre cititori.

CANCAN a obtinut inca o dovada a faptului ca intre Bianca Dragusanu si Adrian Cristea exista mai mult decat o relatie de prietenie. Joi la pranz, blonda, care a fost cuplata pana nu demult cu creatorul de moda Catalin Botezatu, a fost surprinsa de papbianca-dragusanu-din-nou-la-adrian-cristea1arazzii nostri in momentul in care parasea blocul unde sta „Printul” de la Dinamo. Cu ochelari de soare la ochi, vedeta „Playboy” a iesit grabita din cladire, vrand parca sa treaca neobservata. Ca orice femeie care se respecta, Bianca avea intr-o mana poseta si cheia de la masina, iar in cealalta o trusa de machiaj si o pereche de chei de la apartamentul jucatorului. Cum ea sustine ca este doar o amica buna a dinamovistului, inseamna ca a folosit locuinta acestuia doar pentru a-si face somnul de frumusete. Si marmota invelea ciocolata in staniol, nu, Bianca?
Dinamovistului ii merge bine: Asta ii ofera in fiecare noapte!

Blonda lui Bote, devenita intre timp blonda lui Cristea, si-a transformat apartamentul in studio foto. Ajutata de o prietena, conform propriei declaratii, Bianca Dragusanu si-a dezvaluit nurii pentru un fost iubit. Vedeta de la Antena 1 a lasat la o parte orice urma de prejudecata in fata fotografului de ocazie: si-a scos sanii, s-a jucat cu ei, apoi a renuntat definitiv la haine si s-a asezat intr-o celebra pozitie sexuala. Imaginile cu blonda, neretusate in niciun fel pentru a acoperi eventualele imperfectiuni, au fost extrem de apreciate pe site-ul www.cancan.ro, acolo unde peste 150 de mii de vizitatori au intrat pentru a vedea formele cu care se desfata „Printul” Cristea. Si au avut ce analiza!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole