Bebelusul Andreei Banica noaptea nu are somn

Bebelusul Andreei Banica noaptea nu are somn

Dupa ce a renuntat la concerte din cauza sarcinii, Andreea Banica se pregateste de nastere. Bebelusul nu-i da pace nici noaptea, cand o trezeste cu miscari si lovituri.

Cantareata si sotul ei s-au hotarat deja la un nume pentru fetita pe care o asteapta. Chiar daca nu a vazut inca lumina zilei, micuta Sofia Maria ii cauzeaza deja probleme mamei, care este trezita in toiul noptii de miscarile ei.bebelusul-andreei-banica-noaptea-nu-are-somn1

Bebelusul este la fel de agitat ca mama lui, care cu greu s-a obisnuit sa nu mai doarma pe burta in ultimele luni ale sarcinii. Data la care Sofia Maria ar trebui sa vina pe lume este 10 mai, dar Andreea Banica se poate astepta la o nastere incepand de saptamana viitoare.

Atunci cand Andreea se aseaza accidental pe burta, bebelusul incepe sa dea din picioare si o trezeste pe mama sa. Aceasta pare a fi singura problema a solistei, care in rest s-a bucurat de o sarcina usoara.

„Andreea se simte foarte bine. In ultimele zile am petrecut la noi acasa, cu prieteni si rude si nici nu simte ca este in ultimele zile de sarcina”, a declarat Lucian Mitrea, sotul vedetei, pentru Click!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole