A fost cel mai trist Paste din viata Ramonei Gabor

A fost cel mai trist Paste din viata Ramonei Gabor

Surorile Gabor nu au renunţat la ranchiună nici săptămâna trecută, de Paştele Catolic. Monica şi-a propus, şi de data aceasta, să o taxeze aspru pe sora cea mică, pentru comportamentul ei libertin, astfel că nu i-a pus tacâm la masa de la Izvorani.

“A fost cel mai trist Paşte din viaţa mea. E primul de acest fel şi spa-fost-cel-mai-trist-paste-din-viata-ramonei-gaborer să fie, totodată, şi ultimul!”, spune, răspicat şi cu tristeţe în glas, Ramona. Sora Monicăi Columbeanu a stat singură-cuc de Paşte. “Eu sunt catolică, de aceea Paştele nostru, al catolicilor, a fost duminica trecută. Nu am stat alături de familia mea, cum e firesc, de aceea m-am simţit foarte tristă şi nu ascund asta. A fost chiar foarte urât şi sunt hotărâtă ca, la anul, lucrurile să nu mai fie aşa, să fac tot posibilul să nu mai petrec Sfânta Sărbătoare singură”.

Doar fotbalistul Cristian Daminuţă (19 ani) a fost cel care i-a ţinut companie, preţ de câteva ore, duminică, invitând-o la un local select. Apoi, mijlocaşul de la echipa a doua Inter Milano Primavera a trebuit să părăsească ţara şi să zboare spre Italia, la antrenamente:

“Daminuţă m-a sunat şi m-a invitat la restaurant. E un tip mişto, ce să zic, nu îl cunosc foarte bine, dar pare cu bun simţ şi e foarte finuţ. Nu ne-am văzut decât de două ori, căci a fost nevoit să se întoarcă la Milano”. Nici Daminuţă nu face economie de cuvinte frumoase, când vine vorba despre Ramona.

“Este o fată super, de treabă, îmi place mult de ea şi ne înţelegem foarte bine”. Cei doi vorbesc ore întregi pe messenger, dar şi la telefon, el promiţându-i că va reveni în ţară şi duminica aceasta, de Paştele Ortodox.

“Nu vreau să mă duc eu în Italia după el, îl las pe Cristian să alerge după mine şi poate iese ceva”, spune, râzând, Ramona.

Relaţia lor s-a înfiripat săptămâna trecută, când Daminuţă a abordat-o pe Ramona, într-un club, prin intermediul unor prietene comune. Se pare că a fost dragoste la prima vedere, ei sărutându-se toată noaptea, fără să le pese de privirile celor din jur.

Daminuţă vine rar în România

De când s-a despărţit de iubitul ei sărac, originar din Bacău, Ramona nu a reuşit să mai închege nici o relaţie serioasă. Se pare că nici de data aceasta norocul nu va fi de partea ei, nu de alta, dar cariera de fotbalist a lui Daminuţă va fi, cu siguranţă, un obstacol.

Acesta joacă în Italia, la echipa Inter Milano Primavera şi, ocupat cu meciurile şi cantonamentele, vine destul de rar în România. Deşi are doar 19 ani, în urmă cu doar câteva luni, Daminuţă a fost la un pas de însurătoare cu Bianca Jurcă, un cunoscut manechin.

Ramona suferă că Monica nu a invitat-o la nuntă

Aşa cum Click! a anunţat în urmă cu două săptămâni, Ramona şi Monica au început să se vadă şi să-şi vorbească din ce în ce mai rar. Certurile dintre ele au devenit tot mai dese, soţia lui Iri reproşându-i mezinei că anturajul de fete petrecăreţe nu-i face cinste. Ramona a declarat la emisiunea “Happy Hour” că suferă şi acum că sora ei mai mare nu a invitat-o, în urmă cu trei ani, la nunta sa cu Irinel.

“De uitat nu pot să uit niciodată că nu m-a invitat. Pot doar să mă fac că plouă. Am avut nişte probleme atunci, asta e”, a declarat Ramona, jenată de situaţie. La o ediţie precedentă a emisiunii, prezicătoarea Carmen Hara i-a spus Monicăi Columbeanu că are o relaţie conflictuală şi de rivalitate cu sora ei mai mică şi că, de asemenea, între ele există sentimente de invidie şi de competiţie. Soţia lui Iri s-a arătat extrem de deranjată de aceste cuvinte dure şi i-a replicat lui Carmen Hara că a făcut aceste declaraţii la comandă, de dragul audienţei.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole