Barbatii sunt egoisti – lenesi – falsi

Barbatii sunt egoisti – lenesi – falsi

x,28 ani

„Pentru el eram pe ultimul loc”. In cazul lui Carmen si al lui Andreas (28), lucru­ri­le s-au petrecut extrem de repede dupa ce s-au vazut prima data. „Du­pa sase saptamani de la primul nostru sarut, ne-am mutat deja impreuna.” Andreas muncea din greu pentru a-si cladi o cariera in sistemul bancar, iar dupa job se ducea, de patru ori pe sapta­mana, la o sala de box. La inceput, lui Carmen i s-a parut in regula faptul ca el face atat de multa miscare, mai ales ca Andreas sus­tinea ca asa reuseste sa se relaxeze.


„Ma gandeam ca mai a­vem totusi weekendurile la dispozitie. Dar Andreas nu prea mai avea nici atunci timp. In­ce­pea sa renunte tot mai des la planu­rile noastre comune, pentru a se intalni cu ami­cii lui. Mi s-a in­tamplat de nenu­ma­rate ori sa stau singura la masa cu celalalt cuplu cu care trebuia sa iesim impreuna. Privirile lor pline de mila si in­trebarile pe care mi le puneau ma faceau sa ma simt penibil de fiecare data!”Andreas avea talentul de a planifica spontan si vacantele, fara a o include deloc in schema si pe Carmen. Odata s-a intamplat ca ma­ma acesteia sa-si serbeze ziua de nastere – era o cifra rotun­da – in urmatoarea zi, iar Andre­as, in loc sa o insoteasca la petrecere, a anuntat-o pe nepusa masa: „Maine plec in El­vetia, am nevoie de cateva zile de rela­xare.” A fost cireasa de pe tort. Carmen a pus punct relatiei si s-a mutat!

CONCLU­ZIE: „Da­ca un barbat nu-si poate face timp pentru a petrece doua seri pe saptamana cu iubita lui, atunci nu este tipul potrivit!”

…falsi!

x,21 ani

„Nu mi-a fost alaturi niciodata!” Oliver (33), office manager assistant, a vazut-o pe Antonia in urma cu patru ani, la o petrecere organizata de gasca ei, si a ramas fascinat. {i ea s-a indra­gostit: „El era cu 12 ani mai mare si mi-a placut ca un barbat cu experienta lui m-a luat in serios! Cu el am avut prima experienta sexuala. Oliver a asteptat pana cand eu am fost pregatita si tocmai de aceea am crezut ca el este alesul, ca voia ceva serios. „

Dar cei din jur nu trebuiau sa stie nimic de noi. In socie­tate se comporta de parca nici nu ne cunosteam. In discoteca, cand Antonia s-a dus la el pentru a dansa impreuna, Oliver i-a marait printre dinti: „Nu trebuie sa stam tot timpul impreuna! Fiecare are libertatea lui!” In timpul saptamanii se transforma din nou in iubitul atent. O singura data a avut curajul sa ma sarute in public; eram intr-o mini-vacanta, la 100 km de localitatea in care stateam amandoi. Recent, Antonia s-a despartit de el.

CONCLUZIE: „Daca prietenul tau te ignora cand sunteti in societate, paraseste-l cat mai repede!”

…lenesi!

x,23 ani


„Traia pe banii mei” David (23) m-a abordat in vara anului 2004, in timp ce ma aflam la piscina. Mi-a placut de el din clipa in care l-am vazut, era un tip sexy si foarte placut ca prezenta. La in­ceput mi s-a parut normal ca nu avea bani si ca imprumuta tot timpul de la mine, pentru ca nu isi terminase inca studiile in domeniul designului.

La scurt timp dupa ce ne-am cunoscut, s-a mutat impreuna cu mine si cu mama mea. Practic, nu platea chi­rie, nu facea nimic in casa si continua sa imprumute bani de la mine si de la prietenii lui, sub diverse pretexte. Evident ca banii primiti ii folosea in interes propriu si nicidecum impreuna cu Alice sau pentru a-i face vreo surpriza acesteia bea bere si mergea la petreceri tot timpul.

„Nu a avut niciodata un job si nici nu a participat vreodata la treburile gospodaresti. Cu toate acestea, a avut tupeul de a pleca cu banii imprumutati la Paris, fara mine! Am stat cu el timp de doi ani si juma­tate, timp in care i-am suportat indolenta si am pierdut cateva mii de euro.”

CONCLUZIE: „Daca un barbat se foloseste de banii tai, scapa cat poti de repede de el! Nu me­rita efortul de a face sacrificii pentru el.”

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Хотите узнать больше об аэродинамическом шуме, аэродинамике Вашего автомобиля, подъемной силе, действующей на автомобиль? Рекомендуем посетить наш ресурс aerodinamika.net. У нас Вы найдете множество статей посвященных всем аспектам взамодействия аэродинамики на автомобиль. Добро пожаловать!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole