Barbatii romani sunt cei mai sexosi

Barbatii romani sunt cei mai sexosi

Cel mai recent numar al revistei Men’s Health, editia americana, plaseaza pe locul intai in lume barbatii din tara noastra in privinta numarulubarbatii-romani-sunt-cei-mai-sexosii de raporturi sexuale prestate in decursul unui an. In opinia specialistilor nostri, acest record este discutabil.
Barbatii nostri sunt cei mai sexosi

Potrivit unui studiu privind activitatea sexuala masculina ce a durat cateva luni si la care au participat 40.000 de barbati din intreaga lume, romanii au fost declarati castigatori.

Rezultatele studiului sunt publicate in cel mai recent numar al revistei Men’s Health, editia americana, si sunt diferite de cele obtinute de o binecunoscuta companie producatoare de prezervative. In timp ce in topul respectivei companii se situeaza grecii, iar asiaticii sunt codasi, conform revistei Men’s Health, romanii sunt campioni absoluti, pe locul secund sunt coreenii, iar grecii aluneca pe locul al treilea.

Asadar, cu o medie de 232 de raporturi sexuale pe an, romanii i-au ingenuncheat pe americani. Desi e de bine, am consultat si specialistii. Psihologul Mirela Zivari spune ca exista tendinta de a ne pune intr-o lumina favorabila. „Este o tendinta fireasca aproape, daca tinem seama ca in discutie este virilitatea si ca la sondaj participa barbati.” Psihologul nostru admite ca barbatii chestionati au incercat „sa se dea rotunzi”, realitatea fiind cu totul alta.

„Nu este exclus ca romanii sa faca mai mult sex, pentru ca au mai mult timp, sunt mai dezinhibati. Dar este si exagerare, in spatele careia s-ar putea ascunde multe frustrari, dorinti, neputinte.”

OPINII

Medicul Nicolae Calomfirescu vine cu date din observatii zilnice la cabinetul medical. „Doua-trei contacte sexuale saptamanal la barbati intre 30 si 35 de ani. Adica intre 104 si 160 de raporturi sexuale intr-un an. Ar fi fost util sa stim la ce categorie de varsta inregistram aceasta performanta: respectiv peste 230 de raporturi sexuale.” barbatii-romani-sunt-cei-mai-sexosi1

Trebuie spus ca si in Romania au fost efectuate studii ce indica rezultate diferite in functie de categoria de varsta, mediul de resedinta, venituri, studii etc. „Sunt cifre onorante pentru barbatii romani, dar nu constituie marea majoritate, ci varful performantei sexuale reprezentat de un segment redus din mediul urban, de pana in 30 de ani si care nu are grija cosului zilnic”, precizeaza medicul Nicolae Calomfirescu.

Iata si top 10 publicat de Men’s Health: Romania – 232 raporturi sexuale, Coreea – 228, Grecia – 224, Cehia – 222, Portugalia – 222, Brazilia – 219, Filipine – 217, Italia – 198, Rusia – 193, Ungaria – 188.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole