Arta flirtului

Arta flirtului

Compus din strategii, replici si miscari studiate, flirtul este o arta. Cum il faci sa inteleaga ca te simti atrasa de el? Simplu! Totul se rezuma la un joc plin de pasiune. Si la limbajul corpului.
Privirea

A flirta nu inseamna sa fii nici insistenta, nici agresiva, dar nici indiferenta. Totul sta in capacitatea ta de a-ti folosi farmecul cum trebuie. Nu ii invada intimitatea, nu-l privi neincetat. Arunca-i doar, din cand in cand, cateva piviri: mai jucause sau mai timide – in functie de temperamentul tau. Ideea este sa-i atragi atentia pentru ca el sa faca urmatorul pas.
Foloseste-ti farmecul

Este vineri seara, esti la petrecere si ai pus ochii pe tipul aratos de la masa alaturata. Perfect! Cu siguranta esti pe tocuri, ceea ce este un atu pentru oricare dintre noi. Picioare alungite, forme sexy si o strategie imbatabila: atrage-i atentia jucandu-te cu pantoful. Lasa-l sa-ti alunece incet, descopera-ti calcaiul si ascunde-l la loc, cu miscari usoare.
Semnalul cel mai bine receptat de barbati

Trece-ti, rand pe rand, picior peste picior! Se spune ca acest semnal este cel mai bine receptat de barbati. Daca ii si zambesti sorbind lenes din paharul de cocktail, te-ai facut inteleasa!
Continua jocul

Odata stabilita conexiunea, nu trebuie decat sa continui jocul. Trece-ti mana prin par, joaca-te cu unul dintre cercei, du-ti mana usor pe gat si las-o sa alunce neglijent inspre gulerul rochiei. Razi lasandu-ti capul pe spate si trece-ti fugitiv, parca pe ascuns, privirea catre el.

Daca nu-ti stau in fire asemenea gesturi, ai grija! Naturaletea este principalul pion, altfel totul poate parea o scena prost jucata. Mai bine adapteaza totul propriei firi.
Lasa-l sa se apropie

Daca vine inspre tine – Bingo! Primul pas a fost facut. Nu inseamna insa ca e al tau, cucerirea abia acum incepe. Vrei sa stii daca chiar te place si daca i-ai starnit atentia? In timp ce discutati, schimba-ti usor, dar vizibil, pozitia. Daca este fermecat de tine, instinctiv, pozitia sa se va modifica si ea.
Tu decizi

Pana la urma, tu esti cea care stabilesti limitele flirtului. Fie alegi sa te opresti aici, fie mergi mai departe. Apropie-te de el, atinge-i neglijent bratul, intersectati-va mainile din greseala. Apropie-te si sopteste-i la ureche, priveste-l in ochi cu subinteles.

S-a confirmat faptul ca barbatii citesc mai greu semnele subtile. Este adevarat! Asta nu inseamna ca trebuie sa faci tumbe pentru a-i atrage atentia. Dar nici extrema cealalta nu va functiona. Daca nu te lasi citita, nu vei obtine nimic.

Comunicarea nonverbala este factorul cel mai important. Pozitia corpului, a mainilor, privirea- toate spun multe despre tine. Daca nu vrei sa fii interpretata gresit, acorda mai multa atentie semnalelor pe care le transmiti. Este nevoie doar de cateva indicii si de aici, vanatorul din el va intra in actiune.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole