Antoine Walker

Care este valoarea netă și salariul lui Antoine Walker?

Antoine Walker este un jucător profesionist de baschet american pensionar. Antoine Walker are o avere netă de 250 de mii de dolari. Din păcate, Antoine este unul dintre puținele vedete din NBA care au ajuns să se confrunte cu probleme financiare după ce a câștigat peste 100 de milioane de dolari în salariu de carieră. A depus faliment în 2007. Între 1996 și 2009, Walker a câștigat peste 108 milioane de dolari din salariile NBA.

Antoine a fost recrutat de Boston Celtics în 1996. Apoi a jucat pentru o serie de echipe de-a lungul carierei sale, inclusiv Dallas Mavericks, Atlanta Hawks, Miami Heat, Minnesota Timberwolves și alte echipe din D-League și liga portoricană. În cele din urmă, sa retras în 2012, după ce a câștigat trei selecții All-Star. În plus, Walker a câștigat campionatul NBA cu Heat în 2006.

Tinereţe

Antoine Devon Walker sa născut pe 12 august 1976 în Chicago, Illinois. Antoine a crescut în zona de sud a orașului Chicago. După ce a urmat liceul în Chicago, sa înscris la Universitatea din Kentucky cu o bursă completă. Apoi a devenit atacant titular pentru Wildcats, ajutând în cele din urmă echipa să câștige campionatul NCAA Divizia I.

Carieră

După al doilea sezon la facultate, Walker sa declarat eligibil pentru draftul NBA din 1996. Apoi a fost ales pe locul șase la general de Boston Celtics. În primul său an, a făcut prima echipă All-Rookie și câteva statistici impresionante. În 1998, Walker sa asociat cu Paul Pierce pentru a crea o pereche puternică de atacuri în următorii câțiva ani. După ce a făcut a treia echipă All-Star, Walker a fost schimbat la Dallas Mavericks înainte de începerea sezonului 2003-2004.

Din nefericire pentru Antoine, a văzut puțin timp de joc, deoarece Mavericks erau deja destul de mulți în ceea ce caută talentul de atac. Acest lucru a dus în cele din urmă la schimbul lui Walker din nou către Atlanta Hawks. După o scurtă viață, Walker a fost transferat înapoi la Celtics și a jucat cu vechea sa echipă pe tot anul 2005. Cu acestea, Antoine a rămas doar pentru scurt timp la Boston înainte de a fi schimbat la Miami Heat. Aceasta a făcut parte din cea mai mare tranzacție din istoria NBA la aceea vreme, care a implicat nu mai puțin de 13 jucători.

Deși Heat la folosit în mare parte pe Walker ca înlocuitor, el a primit mai mult timp de joc în timpul play-off-urilor. În cele din urmă, a devenit al treilea marcator al echipei și a făcut o serie de șuturi cruciale în timpul diferitelor meciuri din playoff. The Heat sa confruntat în cele din urmă cu Dallas pentru campionat, iar Antoine și-a ajutat echipa să câștige. Walker nu a fost la fel de impresionant în sezonul următor, iar ulterior a fost schimbat la Minnesota Timberwolves. Un mai târziu, sa trezit pentru Memphis Grizzlies, dar a fost renunțat după două jocuri de pre-sezon.

În 2010, a semnat o înțelegere cu Guaynabo Mets în liga Puerto Rican și a fost eliberat din contract un mai târziu. Mai târziu în acel an, Antoine a făcut o altă încercare de a se întoarce în NBA, alăturându-se Idaho Stampede a NBA D-League. După doi ani cu Stampede, Walker și-a anunțat retragerea din baschet în 2012.

După pensionare, Antoine a lucrat ca analist pentru 120 Sports, iar ulterior a fost angajat de SEC Network ca analist.

Relații

Cea mai notabilă relație a lui Antoine a fost probabil cu Evelyn Lozada, o vedetă de reality TV cunoscută pentru munca ei la emisiunea „Basketball Wives”.

Câștiguri din carieră

În total, Antoine Walker a câștigat peste 108 milioane de dolari de-a lungul anilor săi în NBA numai prin salariu.

(Fotografia de Doug Benc/Getty Images)

Probleme legale

În 2010, Walker a depus o pledoarie de nevinovat pentru acuzații de crimă neapărat pentru cec, ca urmare a eșecului său de a plăti 770.000 de dolari în pierderi din jocurile de noroc către Caesars Palace și alte două cazinouri din Las Vegas. Un mai târziu, el a pledat vinovat pentru o infracțiune de trecere a unui cec nedorit. Conform acordului său de recunoaștere a vinovăției, el nu riscă sau pedeapsă cu închisoarea și a fost pus în probațiune, unde trebuia să lucreze pentru achitarea datoriei. În apărarea sa, Walker a declarat că nu a scris niciodată un cec, dar cazinoul avea contul său bancar în dosar. Potrivit lui Walker, toată situația sa produs deoarece a încercat să retragă bani dintr-un cont care nu avea bani.

În 2009, Antoine Walker a fost arestat pentru DUI în Miami Beach.

Probleme financiare

În 2010, Walker a depus faliment în capitolul 7 în Districtul de Sud al Floridei, cu active totale de 4,3 milioane de dolari și datorii de 12,7 milioane de dolari. Dosarul a enumerat patru imobile, inclusiv o casă în Miami de 2,3 milioane de dolari care a fost ipotecat în valoare de 3,6 milioane de dolari. Mai erau și alte trei proprietăți menționate în dosar, toate fiind situate în Chicago. Unul dintre acestea a fost în cele din urmă scos pe piață pentru 1,4 milioane de dolari. Inelul de campionat al lui Walker a trebuit să fie vândut pentru a-și plăti datoriile. În august 2013, Walker a anunțat că nu sunt datorii.

Deci cum exact a reușit Walker să-și cheltuiască avea de mai multe milioane de dolari? El recunoaște că totul sa datorat unor produse frivole; Mașini de 400.000 de dolari (cum ar fi un Maybach), bijuterii scumpe (dintre care unele au fost furate într-un jaf foarte mediatizat), case pe care nu și-a putut permite de fapt și multe altele. El a explicat, de asemenea, că avea încredere în alți oameni pentru a conduce afaceri în numele lui, și multe dintre aceste afaceri s-au încheiat cu eșec.

El a mai spus că cea mai mare greșeală a lui a fost să intre în imobiliare din Chicago. Împreună cu partenerii săi, Antoine cumpăra „o grămadă de proprietăți”. Cu toate acestea, imperiul său imobiliar a fost prost gestionat – și apoi a lovit prăbușirea imobiliară din 2007-2008. Pentru că era garantul personal pentru toate aceste proprietăți, recesiunea la lovit în mod deosebit pe Antoine. Împrumutase mulți bani de la bănci pentru a finanța aceste măsuri de proprietate.

Articolul precedentLil Jon
Articolul următorOxizii: ce sunt, tipuri si cum se formeaza

Related Articles

Ultimele articole