Anthony Mackie explica diferenta dintre Chris Evans si Capitanul America

Este posibil ca Steve Rogers sa fi trecut de la super-erou in Avengers: Endgame , dar mantia Capitanului America joaca inca un rol central in MCU. Soimul si soldatul de iarna l-au vazut pe Sam Wilson, interpretat de Anthony Mackie, luptandu-se cu perspectiva de a deveni noul capitan America, inainte de a accepta in cele din urma acuzatia. Acum, Mackie urmeaza sa joace Cap in viitorul Captain America 4. Intr-un interviu pentru Entertainment Tonight , actorul a explicat ca versiunea sa de Cap va fi mult mai intemeiata, deoarece nu este un super-soldat asa cum a fost Steve Rogers.

,,Ceea ce cred ca a fost interesant cu Capul lui Chris si ceea ce Chris Evans a reusit sa faca cu acel personaj a fost sa-i aduca intr-adevar un nivel de forta si incredere. El a adus intr-adevar un nivel egal, bine rotunjit, tridimensional. personaj … Multi oameni nu isi dau seama ca Sam Wilson este singurul supererou care nu are superputeri. Este doar un tip obisnuit care a mers la jogging si a devenit Razbunator. Deci, el vine dintr-un loc al umanitatii si umilintei. Nu doar el trece si rupe lucrurile. Este vorba despre ideea cerebrala, introspectiva, despre cum rezolvati o problema pentru ca a fost consilier. Totusi are mainile acelea, dar nu este un super-erou, este un obisnuit tip.”

De ce Marvel nu a spus nici o cale unui Spider-Man Cameo in Falcon si soldatul de iarna

Dupa cum subliniaza Anthony Mackie , a-si bate adversarii intr-o supunere, asa cum obisnuia Steve, nu este o optiune pentru Sam. Dar TFAWS a dovedit ca Soimul se poate tine si impotriva super-soldatilor si a supravilanilor in general. In plus, episodul final al spectacolului i-a oferit lui Sam propriul costum de vibraniu cu aripi, asa ca ar trebui sa-i fie foarte util atunci cand va trebui sa faca fata amenintarilor globale incepand cu acest moment.

De cand portretizarea lui Chris Evans a lui Steve Rogers a fost atat de indragita, a existat in mod firesc o serie de impingeri de la o sectiune de fani cu privire la preluarea de catre Sam Wilson a capitanului America . De fapt, intreaga TFAWS era despre Sam care lupta cu aceleasi indoieli si crezand ca nimeni nu era demn sa fie numit Capitan America dupa Steve Rogers.

Totusi, Sam a ajuns la concluzia ca, desi Steve a disparut, mantia lui Cap trebuie sa traiasca si a decis sa onoreze dorinta prietenului sau acceptand responsabilitatea de a folosi scutul capitanului America. Potrivit lui Mackie, dragostea pe care a primit-o in rolul lui Sam Wilson in TFAWS a fost mult mai mare decat orice feedback negativ.

„Nu avusesem niciodata experienta de a sta doar in spate si de a ma bucura de ea ca parinte, in loc de actor in spectacol. Aprecierea si dragostea coplesitoare sunt ceva la care ma asteptam pentru ca sunt un tip pe jumatate plin de tip. Doar pentru ca exista o persoana enervanta pe Internet, care nu anuleaza milioanele de oameni buni de pe Internet. Ma uit doar la asta. „

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole