Angelina Jolie in rolul lui Thena a dezvaluit primele imagini in Marvel’s Eternals First Look

Nu numai primele imagini Eternals lansate de Marvel Studios ne ofera prima privire asupra echipei centrale si estetica generala a aventurii MCU, dar marcheaza si debutul acerb al razboinicului cosmic al Angeliei Jolie, Thena. Actrita castigatoare a Premiului Academiei se alatura lumii Marvel ca un Etern care poate forma orice arma din energia cosmica, o putere tachinata in film, in timp ce Jolie detine o sabie mistica si foarte puternica.

Marvel’s Eternals va prezenta unul dintre cei mai multi actori de ansamblu ai MCU, inclusiv Anglelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, Kit Harington, Gemma Chan si Barry Keoghan.

Eternals spune o poveste care are loc de peste 7000 de ani

Filmul va prezenta publicului Eternals , o specie de extraterestri nemuritori de pe o planeta indepartata care a ajuns pe pamant in urma cu mii de ani si care a protejat oamenii inca din zorii timpului. Creat de Celestiali, o rasa de puternice fiinte cosmice extraterestre care au trait in secret pe Pamant de peste 7000 de ani, Eternii trebuie sa se reuneasca pentru a proteja umanitatea de omologii lor rai.

Angelina Jolie , care, desigur, nu este straina de rolurile orientate spre actiune datorita rolurilor din rolurile dinWanted, Tomb RaidersiMr. And Mrs. Smith, a explicat recent ce a fost vorba despre aceasta iesire speciala Marvel care a convins-o sa se alature francizei extrem de populare. „Imi place aceasta distributie si ca ne-am reunit cu totii. M-am inscris pentru a sustine viziunea lui Chloe [Zhao] si angajamentul Marvel de a extinde modul in care ii vedem pe” supereroi „”, a spus Jolie despre decizia sa de a se alatura proiectului. ,,A alerga intr-un costum de aur nu a fost asa cum mi-am imaginat patruzeci de ani. Dar este o nebunie buna, cred.” Fara indoiala ca trimiterea baietilor extraterestri cu o sabie de aur este, de asemenea, altceva pe care actrita nu si-a imaginat-o ca ar fi facut-o in anii patruzeci, dar aceasta prima filmare dovedeste ca nu este niciodata prea tarziu sa devii un super-erou potrivit pentru aur, care sa explodeze energia. .

In timp ce Jolie ar putea fi unul dintre cele mai recunoscute nume de la Hollywood, actrita nu este liderul Eternals , seful studiourilor Marvel, Kevin Feige, a dezvaluit din nou ca acea onoare apartine personajului Gemmei Chan, Sersi . „Dar apoi s-a rezumat si la casting. Asa ca pentru Sersi, de exemplu – si daca a existat un rol important in acest ansamblu, este Sersi, este Gemma Chan – ne-am uitat si am citit tot felul de femei pentru acea parte”, Spuse Feige. „Si a ajuns sa creada cu adevarat ca Gemma este cea mai buna pentru asta. Si, din fericire, a dovedit ca asa este si in filmul final.”

Eternals este doar unul dintre urmatoarele filme viitoare ale studiourilor Marvel care vor deschide Universul cinematografic Marvel la teme si idei nemaivazute. In timp ce Eternals exploreaza marginile exterioare ale cosmosului si vasta istorie a lumii Marvel, continuarile Doctor Strange in Multiverse of Madness si Spider-Man: No Way Home vor introduce publicul in multivers si toata nebunia de benzi desenate inerente acestuia. Eternals este programat sa fie lansat in Statele Unite pe 5 noiembrie 2021, ca parte a fazei a patra a MCU.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole