Abby Lee Miller

Abby Lee Miller Valoare netă: Abby Lee Miller este un antrenor american de dans și vedetă de televiziune de realitate, care are o netă de 2 milioane de dolari. Miller este probabil cel mai faimoasă pentru rolul ei din serialul de televiziune „Dance Moms”. Apoi a apărut-un număr de seriale spin-off. Înainte de succesul ei la televiziunea reality, Abby Lee Miller a creat compania de dans Abby Lee. De asemenea, și-a petrecut o mare parte din carieră ghidând studenții prin diferite concursuri de dans.

În timpul petrecut în lumina reflectoarelor, Miller a devenit o figură controversată. Mai multe persoane au prezentat acuzații de rasism la adresa ei. Ea sa confruntat, de asemenea, cu probleme legale semnificative de-a lungul anilor, care au dus la închisoare.

Viața timpurie: Abby Lee Miller sa născut pe 21 septembrie 1965 în Pittsburgh, Pennsylvania. Abby Lee a fost crescută de o mamă care era profesoară de dansatoare și proprietara unui studio de dans. Asta însemna că a fost implicată în în a o vârstă extremă de fragedă. În timp ce crește în Pittsburgh, Abby Lee Miller a învățat să danseze în timp ce urma cursurile la studioul mamei sale. Până la vârsta de 14 ani, ea a coregrafiat și a antrenat unele dintre echipele de competiție din studio. 15 ani mai târziu, ea a preluat studioul. Familia lui Abby Miller are atât moștenire engleză, cât și irlandeză.

Televiziune de realitate: Începând cu 2011, Abby Lee Miller a fost un membru al distribuției obișnuit în emisiunea de realitate TV „Dance Moms”, care a fost difuzată la Lifetime. În următoarele șapte sezoane, ea a fost o adăugare obișnuită la spectacol și a antrenat diverse studenți din cadrul Companiei de în Abby Lee. Apoi a participat la mai multe seriale spin-off, inclusiv „Abby’s Ultimate Dance Competition”, „Dance Moms: Miami” și „Dance Moms: Abby’s Studio Rescue”. În afara francizei „Dance Moms”, Abby a acționat ca judecător în serialul „Dancing with the Stars”.

Carte: În 2014, Miller a publicat o carte numită „Tot ce am învățat despre viață, am învățat la cursul de dans”.

Alte întreprinderi: În 2015, Abby Lee Miller a deschis un nou studio numit ALDC LA. Studioul de dans era situat în Los Angeles.

Controverse: Deși Abby Lee a devenit membru certificat al Dance Masters of America și Dance Masters of Pennsylvania Chapter #10 în 1986, calitatea de membru a fost în cele din urmă reziliată în 2012. Acest lucru sa datorat aparițiilor ei la „Dance Moms”, ca organizație. simțea că le picta într-o lumină proastă. Reprezentanții de la Dancer Masters of America au mai declarat că reality show-ul ei a fost „în detrimentul profesiei de dans”.

În 2020, Miller a postat un pătrat negru pe contul ei de Instagram în sprijinul mișcării BLM. Ea sa confruntat imediat cu o serie de acuzații de rasism din partea oamenilor cu care se lucrează la „Dance Moms”, inclusiv Adriana Smith, mama unei dansatorii pe care ia dintre antrenat în trecut. Smith a susținut că Miller a folosit un limbaj rasist cu ea în trecut.

O altă mamă de numită Camille Bridges a acuzat-o și pe Miller de comportament rasist față de fiica ei. Ambele mame păreau să sugereze că Miller a creat în mod intenționat un mediu ostil pentru fiicele lor, pe baza rasei lor. Deși și-a cerut scuze ample, nu a fost suficient pentru a-și salva cariera de televiziune în realitate, iar Lifetime a întrerupt toate legăturile cu ea. Mai târziu, în 2020, Abby Lee Miller a anunțat că a părăsit „Dance Moms” după 9 ani.

(Fotografia de Kevin Winter/Getty Images)

Probleme juridice: În 2010, Abby Lee Miller a fost forțată să dea faliment. Ea datora mai mult de 400.000 de dolari în taxa înapoi către IRS. Cu toate acestea, la scurt timp după ce a depus faliment, a început să apară la „Dance Moms”, iar problemele ei financiare au dispărut rapid.

În 2014, ea a fost implicată într-un proces de 5 milioane de dolari în care se pretinde că spectacolul a organizat intenționat altercații violente pentru a atrage mai mulți spectatori. Reclamă a fost o fostă dansatoare la spectacol și a susținută că această atmosferă violentă ia provocat o suferință emoțională semnificativă. În cele din urmă, acuzațiile au fost renunțate pentru acest proces de suferință emoțională.

În 2015, Miller a fost acuzată de fraudă după ce a fost dezvăluit că și-a creat un cont bancar secret pentru a-și ascunde venituri dintr-o serie de surse, inclusiv oferte TV și vânzări de merchandising. Conform regulilor de faliment, ea a fost obligat să depună rapoarte lunare ale veniturilor sale. Drept urmare, ea a fost acuzată de fraudă în faliment, disimulare a activelor falimentului și declarații false de faliment. În total, ea a ascuns mai mult de 755.000 de dolari.

Acestea erau acuzații grave, iar Abby Lee Miller riscă până la cinci ani de închisoare. În plus, ea sa confruntat cu o amendă de 255.000 de dolari pentru fiecare dintre cele 20 de acuzații pentru care a fost acuzată. Mai târziu, în 2015, ea a pledat nevinovată și cazul ei a fost amânat de cinci ori. În această stare, ea a fost acuzată de fraudă vamală după ce nu a declarat venituri în număr dintr-un turneu Dance Moms în Australia.

În 2017, ea a fost în cele din urmă condamnată după o audiere de două zile. A primit un an și o zi după grații. De asemenea, ea a trebuit să plătească o amendă de 40.000 de dolari și o judecată de 120.000 de dolari. Mai târziu în acel an, ea a început să-și ispășească pedeapsa. După ce a executat aproape nouă luni de închisoare, a fost transferată într-o casă de mijloc pentru a-și putea duce la bun sfârșit pedeapsa.

Probleme de sănătate: În 2018, după ce a fost eliberată din închisoare, Abby Lee Miller a fost diagnosticată cu limfom Burkitt, un tip de cancer de limfom non-Hodgkin. Asta după ce a fost operat la coloană. În cele din urmă, ea și-a pierdut capacitatea de a merge din cauza ei de sănătate.

Related Articles

Ultimele articole