4 locuri in care sa nu-l atingi

4 locuri in care sa nu-l atingi

Majoritatea barbatilor tanjesc dupa atingeri, asa ca nu exista multe locuri “off limits” pe corpul lor. Barbatii sunt usor stimulati prin toate simturile lor, astfel incat, fie ca te atinge pe tine, fie ca il atingi tu pe el, poate avea cam acelasi efect. Cu to4-locuri-in-care-sa-nu-l-atingiate acestea, sunt cateva locuri interzize, de care te poti apropia numai cu aprobarea lui, sau cu foarte mare grija si atentie la cel mai mic gest de dezaprobare.

Interiorul buricului

De acord cu voi, si pe mine ma surprinde. Cu toate acestea, se pare ca barbatii sunt mai paranoici in legatura cu particulele nu prea curate care se acumuleaza in aceasta zona, decat in orice alta parte a corpului. In plus, la multi dintre ei, este o zona foarte foarte sensibila. Astfel incat, de obicei, fie iubesc sa fie sarutati in acel loc, fie ar prefera sa stai departe de el. Daca va aflati in pat, si simti nevoia sa te aventurezi prin zona, fa-o, dar cu grija.

Chelia

Din pacate se intampla multor barbati. Problema este ca marea majoritate se simt foarte complexati de pierderea pretioasei lor podoabe capilare. Unde sunt anii tineretii cand isi fluturau pletele-n vant? In locul lor incepe sa se contureze o chelie de toata frumusetea, si atunci probabil nu o sa fie prea incantat daca tu te apuci sa-i saruti scalpul. Si nici un masaj nu cred ca va da prea multe roade.

Rectul

Sexologii sustin ca anusul este una din cele mai erogene zone ale corpului masculin, si sunt cativa barbati care cauta tocmai astfel de atingeri. Cu toate acestea, societatea in general nu este inca suficient de emancipata pentru a face o regula din asta. In plus, majoritatea barbatilor sunt homofobi, iar a fi atinsi in acea zona ii face sa se simta oarecum demasculinizati. De parca numai barbatii gay pot simti o astfel de placere. Dar fie, acum oricata teorie i-ai tine tu lui, cu siguranta nu isi va schimba conceptiile. In concluzie, nu incerca niciodata o expeditie spre acest pol daca nu ai si o justificare buna pregatita. Exploreaza-i spatele, lunecand in jos cu prudenta. Incearca si vezi cum reactioneaza.

Testiculele

Sigur, si acestea sunt foarte sensibile, ceea ce inseamna ca pot provoca atat placere cat si durere. Stii cum reactioneaza un barbat atunci cand este lovit in acea zona, nu? Ei bine, tocmai acea senzatie este cea de care se teme cel mai mult, astfel incat nu se poate simti prea in siguranta in mainile tale. Aici, in timp ce altii adora sa te joci cu ele, sa le saruti, sa iti plimbi mana si limba pe ele, altii ar prefera sa stai cat mai departe cu putinta, mai ales in frenezia dinaintea marelui final. Nici tie nu ti-ar placea sa insiste prea mult in zonele tale sensibile, atunci mai bine limiteaza-te la o mica atingere in faza de preludiu. In fond, ce-i mult strica.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole