15 greseli – Cum sa NU saruti

15 greseli – Cum sa NU saruti

Cateodata e mult mai simplu sa explici tehnicile sexuale pe care NU trebuie sa le faci, decat sa te apuci sa tratezi ceea ce ar trebui sa faci. Tocmai asta facem astazi, daca am tratat “cum trebuie sa saruti”, acum tratam cum NU trebuie sa saruti.

In arta sarutului exista diferite stiluri, tehnici si p15-greseli-cum-sa-nu-sarutireferinte pe care unii sau altii le-ar putea savura. Insa exista si puncte negative de care nimeni nu se bucura si cu toate acestea ele pot fi regasite.

Luati aminte si NU FACETI ASA.

NU saruta daca …

1 … nu ai dintii curati. Indiferent de motivul pentru care nu ai igiena orala pusa la punct in ziua respectiva. Mai bine renunta la sarut decat sa creezi o impresie proasta.

2 … ai prea mult lip gloss sau ruj pe buze. Sterge discret buzele sau foloseste produse rezistente, altfel iubitul tau va arata ca un travestit dupa cateva saruturi de la tine.

3 … ai buzele crapate. Tu te-ai saruta cu cineva care are buze precum un abraziv? Nu, si atunci de ce ai obliga pe altul sa o faca?

4 … nu stii cate ceva despre anatomie. Nu te panica, nu vreau sa faci o operatie pe cord, ci doar sa intelegi ca nu trebuie sa ajungi cu limba pana in corzile vocale ale bietului om pe care il saruti.

5 … salivezi excesiv. Sau mai bine spus… nu saliva deloc atunci cand saruti.

6 … nu esti in stare sa iti stapanesti limba. Nu porti o “bataie” cu o limba rigida si aspra.

7 … nu te stapanesti deloc. Nimic nu e mai enervant decat un sarut care pe la jumatate se termina in perchezitie generala. Rezuma-te la a saruta, abia apoi treci (lent) la sani/ fund/ fermoare.

8 … nu mai stii sa iti scoti limba de unde ai varat-o. Nu e nevoie sa ramai jumatate de ora in gura cuiva. Sarmana fiinta intelege din prima ce i se intampla.

9 … nu stii cum sa iti tii gura. Nu deschide gura suficient cat sa poti inghiti Casa Poporului, mai mult nu e mereu echivalent cu mai bine.

10 … nu esti sanatos/sanatoasa. Indiferent daca e o viroza, un herpes sau o problema minora, e mai bine sa iti pastrezi virsuii pentru tine.

11 … nu esti sincer/sincera. Ca si in relatii trebuie sa patrezi un grad de sinceritate, spune partenerului ca ai avut herpes sau alte afectiuni care se pot transmite prin sarut.

12 … nu cunosti elemente de baza. O greseala elementara e cea a trecerii limbii peste gingii in timpul sarutului frantuzesc… IT’S A NO, NO, NO!

13 … nu vei fi acceptat. Nu incerca sa fortezi pe cineva sa accepte un sarut si mai ales nu tine pe cineva de par cand il saruti.

14 … nu inchizi ochii. E ingrozitor sa saruti si in acelasi timp sa te uiti la cine stie ce. E ori … ori …

15 … nu ai aruncat tot ce aveai in gura. Nu mesteca nimic in timp ce saruti.

 

Sursa : Mayra.ro  / Autorul: Alina Ciobotaru

Alte articole interesante pentru femei gasiti pe www.Mayra.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole