4 baieti, 4 lectii de viata

Sunt cateva categorii de date-uri prin care ar trebui sa treaca toate fetele la un moment dat, fiindca din fiecare in parte au ceva important de invatat in materie de dragoste. Fa-te comoda si apuca-te de citit.
cute-cookSuper-crush-ul. Ti s-a intamplat sa visezi luni de zile la un baiat, desi nu-l cunoasteai? Ei bine, el este THE CRUSH, indragosteala acea nebuneasca prin care trecem cu totii. Apoi, dupa multe vreme se petrece o minune si te trezesti ca sunteti impreuna? Si? Nu, nu esti in culmea fericirii, ci constati ca nu aveti nimic in comun. Ce ai invatat din asta? Ca nu merita sa pierzi luni de zile fara sa cunosti pe cineva doar si ca doar cu un look hot n-ar trebui sa fie suficient ca sa te innebuneasca.

Best friend. Te-a vazut cu masca pe fata, ciufulita si-n pijamaua ta veche. Te tachineaza ca mananci mai mult decat el so sa ofera sa te scoata in oras cand suferi in dragoste. Intr-o zi te trezesti ca simtiti mai mult unul pentru celalalt. Ce-ai invatat din asta? Spre deosebire de crush-ul care ti-a furat mintile luni de zile, desi nu-l cunoasteai, cu prietenul tau se poate dezvolta o relatie de durata. Dragostea adevarata creste in  timp.

The jerk. Imprumuta bani de la tine sa te scoata in oras, rade de prietenii tai, pe care ii considera niste loseri, spune ca te suna si n-o face cand zice, ci cand are chef. Ce ai invatat din asta: e adevarat ca e un gen care te atrage, fiindca nu se lasa dominat prea usor, dar nu merita sa accepti sa fii tratata astfel. Avantajul unei asemenea relatii este ca vei stii sa apreciezi un baiat bun.

Dragoste la distanta. Simti ca e soulmate-ul tau, dar va despart sute de km si niciodata nu poate fi langa tine cand ai nevoie de el. Ce inveti din povestea asta? In primul rand, e un exercitiu de independenta, te poti simti bine si fara iubit alaturi. Doi, un exercitiu de control al geloziei – ai innebuni daca te-ai gandi toate vremea ca poate tocmai este cu o alta fata. Trei: iti exersezi rabdarea- daca e dragoste adevarata, veti gasi o solutie.

Articolul precedentMiel in blana de lup sau invers?
Articolul următorCe este anorgasmia?

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Cred ca imaginea trebuie adaptata continutului. Aveti nevoie de o identitate mai pregnanata si mai atent asezata pe ceea ce isi doresc cei care va viziteaza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole