25 Felicitari si urari speciale de Sfantul Andrei

urari sf andrei

Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de bucurii în viaţă şi îţi urez un sincer “La mulţi ani!”.

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum o Sarbatorile petrecute langa cei apropiati.

Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani de Sf. Andrei!

Andreea, sa ai parte de dragoste si fericire in viata. Sfandul Andrei e cu tine !

Fie ca in aceasta zi macar, totul sa ti se para mai frumos, mai cald, mai bun, fie care pacea si linistea sufleteasca sa iti patrunda sufletul. Este ziua numelui tau, la multi ani Andreea!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum sunt sarbatorile langa cei dragi !

Felicitari cu ocazia aceastei zile ! Andrei, iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

Astazi îţi urez “La mulţi ani!”. Astăzi îţi spun “Multe împliniri!”. şi-ţi mulţumesc că eşti alături de mine!

La Multi Ani plini de fericirre si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Din mici crenguţe de brad, din flori şi din iubire, ţi-am împletit un La Multi Ani aducător de Fericire!

Andreea/Andrei îţi urez să ai o viaţă senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ţi fie curat ca neaua. Îţi urez o zi de neuitat şi un calduros “La mulţi ani!”.

Îţi doresc ca pe drumul numit viaţă, să te împiedici de un ciot numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire şi să culegi o floare numită iubire! La mulţi ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!

In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata asa incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit si sa ai puterea sa lasi in urma tot ceea ce te supara, pentru a putea fi fericit! Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez LA MULTI ANI!

La Multi Ani de Sf. Andrei ! Va doresc o zi minunata alaturi de cei dragi ! Petrecere frumoasa !

Cu toate că este ziua ta Andreea vreau să-ţi spun că tu mi-ai făcut mie un cadou,faptul că mă iubeşti şi eşti alături de mine.La mulţi ani dragostea mea!

Familia noastră vă doreşte la mulţi ani cu ocazia zilei onomastice de Sfântul Andrei şi vă dorim cele mai bune în această viaţă.

Exista o zi cand sufletul trece peste orice tristete, cand tot ce a fost greu, este acum usor. Este ziua de Sf.Andrei !

La mulţi ani, dragă Andreea! Să ai parte de împliniri, iar viaţa să-ţi fie o încântare!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale, să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate! La mulţi ani!

Pastreaza-ti zambetul pe buze, armonia si buna dispozitie in suflet, lumina in viata. Le meriti din plin, pentru ca esti o persoana buna! La multi ani Andrei!

La multi multi ani, Andrei! Fie ca soarele sa straluceasca mereu in viata ta cat si in cariera. Sa fi mereu fericit, sanatos si iubit. Niciodata sa nu-ti piara zambetul acela frumos de pe buze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here