Zodia Rac – Horoscop noiembrie 2009

Zodia Rac – Horoscop noiembrie 2009

Horoscop Rac, noiembrie 2009: Iubire si cuplu

Careul dintre Saturn si Pluto pare sa puna o presiune cozodia-rac-horoscop-noiembrie-2009nsiderabila asupra caminului si a mariajului. Sau a relatiei, daca ai o relatie stabila, chiar daca nu este una oficializata.

Ai tendinta de a lua lucrurile cam prea dramatic. Poti gasi insa impliniri intr-o noua dragoste sau intr-o sexualitate dezinhibata. Sexul ar putea avea chiar rol terapeutic, risipind tensiunile si atenuand disensiunile.

Horoscop Rac, noiembrie 2009: Cariera si bani

Banii sunt in topul preocuparilor. In zona profesionala, apele tind sa se agite, iar mobilul agitatiei pare sa fie tot unul pecuniar.

Lucrurile se leaga mai bine in a doua parte a lunii si mai ales in ultima decada din noiembrie 2009, care poate fi una de succes.

Cu Marte si Jupiter pe axa finantelor (la tine, Leu-Varsator), este posibil sa apara castiguri mari, dar exista si riscul unor pierderi sau cheltuieli neplanificate. Nu te hazarda, nu specula!

Horoscop Rac, noiembrie 2009: Forma fizica si echilibru psihic

Exista o tendinta la imprudenta, accidentari si boli acute, care se accentueaza pe parcursul lunii noiembrie 2009, ultima decada fiind cea mai riscanta.

Psihic, te simti insa confortabil. Stii sa-ti folosesti timpul in mod placut, ceea ce are un efect foarte relaxant.

Horoscop Rac, noiembrie 2009.

Cand e vorba de bani, judeca limpede, fara a te lasa influentat(a) de copii, dragoste sau gustul aventurii!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole