Zodia Gemeni – Horoscop noiembrie 2009

Zodia Gemeni – Horoscop noiembrie 2009

Horoscop Gemeni, noiembrie 2009: Iubire si cuplu

Pasionatul dar nesocotitul Marte se indreapta catre opozitia cu Jupiter, cel care iti organizeaza viata relationala. Ceva pare sa ia amploare, iar acest ceva poate fi o nzodia-gemeni-horoscop-noiembrie-2009oua iubire sau un stres partenerial.

In prima parte a lunii noiembrie 2009, obligatiile profesionale pot afecta viata intima, prin lipsa de timp si prin neajunsurile generate de suprasolicitare. Situatia se imbunatateste progresiv, dupa 15 noiembrie 2009.

Horoscop Gemeni, noiembrie 2009: Cariera si bani

Profesia te solicita mult si trebuie sa faci fata unor mari solicitari, dar poti realiza lucruri deosebite. O oportunitate neasteptata in cariera poate aparea oricand, asa ca pregateste-te sa o receptezi pozitiv.

Financiar, ceva nu merge tocmai rotund: exista unele piedici, restrictii sau intarzieri. Un relief aparte par sa capete drumurile, informatia sau studiile.

In a doua jumatate a lunii noiembrie 2009, creste importanta contractelor, a colaborarilor si a muncii de echipa.

Horoscop Gemeni, noiembrie 2009: Forma fizica si echilibru psihic

Cu o Luna Noua si o multime de tranzite prin casa sanatatii, probabil ca exista o preocupare mai accentuata pentru sanatate. Se poate sa nu fie vorba de boala, ci mai degraba de un interes pentru stil de viata, alimentatie, diete, suplimente sau igiena corporala.

Este o perioada propice tratamentelor cosmetice.

Horoscop Gemeni, noiembrie 2009 .

Condu prudent si ai grija de acte si documente! Atentie la ce scrii/semnezi!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole