Zodia Balanta – Horoscop noiembrie 2009

Zodia Balanta – Horoscop noiembrie 2009

Horoscop Balanta, noiembrie 2009: Iubire si cuplu

Cu stapanul casei cuplului, Marte, in arzatorul Leu si indreptandu-se catre opozitia cu Jupiter, nu duci lipsa nici de provocari, nici de actiune. Nevoile afeczodia-balanta-horoscop-noiembrie-2009tive sunt mari, iar tentatia aventurii iti da tarcoale, cu atat mai mult cu cat stapana zodiei tale, Venus, este prinsa si ea in vartej, fiind la mijloc intre cei doi.

Se poate sa ai emotii si dorinte exacerbate, care ameninta sa scape de sub control. Exista riscul sa-ti tulburi serios echilibrul si armonia, dar s-ar parea ca de fapt chiar asta doresti…

Horoscop Balanta, noiembrie 2009: Cariera si bani

Se poate sa incepi inca de acum sa resimti prezenta apasatoare a lui Saturn: o dificultate, o restrictie sau o responsabilitate care nu te lasa sa te misti cum ai dori, ba mai mult, iti taie drastic din buna dispozitie.

Profesional, te motiveaza foarte mult aspectul financiar. Perspectiva banilor isi dinamizeaza eforturile, iar eforturile aduc bani. In aceasta privinta esti plin(a) de idei care mai de care mai inventive.

Noiembrie chiar promite sa-ti aduca bani, cadouri sau alte avantaje materiale.

Horoscop Balanta, noiembrie 2009: Forma fizica si echilibru psihic

Chiar daca Saturn a intrat in Balanta, fizic ai resurse suficiente ca sa te simti OK. Se ingrijesc de asta Marte si Jupiter.

Psihologic, nu este exclus sa resimti unele tensiuni sau sa ai o stare anxioasa, care ar putea fi legata cumva de o problema privind caminul, proprietatile imobiliare sau parintii.

Horoscop Balanta, noiembrie 2009 .

Ai grija de tine si actioneaza cu prudenta, mai ales daca te-ai nascut in septembrie!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole