Yung Joc

Care este valoarea netă a lui Yung Joc?

Yung Joc este un rapper american care are o netă de 4 milioane de dolari. Yung Joc este cel mai recunoscut pentru cântecul său de succes „It’s Going Down”, care a fost nominalizat la un premiu Grammy în 2007. Joc a lansat albumele „New Joc City” (2006) și „Hustlenomics” (2007), precum și popularul său album. single-urile includ „I Know You See It” (cu Ms. B) și „1st Time” (cu Marques Houston și Trey Songz). În 2007, a apărut pe single-ul de 3x platină al lui T-Pain „Buy U a Drank (Shawty Snappin’).” Yung Joc sa alăturat distribuției serialului de realitate VH1 „Love & Hip Hop: Atlanta” în 2014 și a apărut la VH1 „Leave It To Stevie” (2016–2018) și „Scared Famous” (2017) și „Wild” de la MTV . ‘n Out” (2018–2019).

Tinereţe

Yung Joc sa născut Jasiel Amon Robinson pe 20 septembrie 1983, în Atlanta, Georgia. Tatăl său, Stanley Tucker, deținea o companie care vindea produse de îngrijire a părului și la ajutat pe Joc să obțină o oportunitate de a scrie un jingle pentru compania de cosmetice Revlon. După ce Yung Joc a început să rapeze, și-a lansat propria casă de discuri, Mastermind.

Carieră

Yung Joc a devenit faimă după ce la cunoscut pe Nitti Beatz, un producător din Atlanta, și au înregistrat piese „It’s Goin Down” în 2005. Russell „Block” Spencer de la Block Enterprises la semnat pe Joc cu Bad Boy South, recordul lui Sean „Diddy” Combs. eticheta. Albumul de debut al lui Yung Joc, „New Joc City”, a fost lansat pe 6 iunie 2006 și a ajuns pe locul 3 în topul „Billboard” 200 și pe locul 1 în topurile Top R&B/Hip-Hop Albums și Top Rap Albums . „It’s Goin Down” a fost certificat de 3 ori platină și a ajuns în fruntea topurilor Hot R&B/Hip-Hop Songs și Hot Rap Songs și a ajuns pe locul 3 în topul „Billboard” Hot 100. Celelalte două single-uri ale albumului , „I Know You See It” și „1st Time” au fost de platină și, respectiv, de aur. În 2006, Joc a apărut și la „Cheri Dennis”

Scott Gries/Getty Images

În 2008, Yung Joc a lansat mixtape-ul „Joc Is Back” și a fost prezentat în „Lookin’ Boy” al lui Hot Stylz, „Get Like Me” al lui David Banner, „So Fly” al lui Slim și „Beep”. ” al lui Bobby V. În august 2009, a lansat mixtape-ul „Grind Flu” gratuit pe site-ul Swagg Team Entertainment, iar în acel an a cântat pe „Imma Put It on Her” de la Day26. În 2010, Joc a lansat „Yeah Boy”, primul single de pe cel de-al treilea album al său, „Mr. Robinson’s Neighbourhood”, și a apărut în piesa „Big Shot” a lui Kane & Abel. În 2011, a lansat single-ul „I Know What She Like” (cu Yo Gotti și Stuey Rock), iar în octombrie 2012, a fost anunțat de RCA Music Group va închide Jive Records, Arista Records și J Records. ceea ce înseamnă că Yung Joc va lansa viitorul său material pe RCA Records. În 2014, a mai lansat două single-uri din încă nelansate „Mr. Robinson’s Neighbourhood”, „I Got Bitches” (cu AE200 și D Dro) și „Features” (cu T-Pain), urmate de „Wrong Places”. ” în 2016 și „Perfect Timing” (cu Gunna și B. Smyth) în 2019.

Viata personala

La sfârșitul anului 2011, studioul de înregistrări al lui Joc Swagg Team a fost jefuit de echipamente de studio în valoare de aproximativ 70.000 de dolari. Hoții luați și un hard disk care conținea melodiile nelansate pe care Yung Jocul plănuia să le pună pe treilea album. Ulterior a fost dezvăluit că Joc la identificat pe unul dintre hoți ca fiind un bărbat cunoscut sub numele de „Honcho” care locuia în Thomaston, Georgia. Yung Joc are opt copii din patru mame diferite: fiica Ja’Kori și fiii Amoni, Amir și Chase, precum și două seturi de gemeni, Cadence și Camora și Eden și Allon. A avut trei dintre copii cu fosta sa soție, Alexandra, cu care a fost căsătorie timp de 13 ani. Joc sa logodit cu avocata Kendra Robinson în iulie 2019 și, deși a spus „Page Six” că „vreau să se logodească și să se căsătorească imediat”, pandemia de COVID-19 a pus cupul” Planurile de nuntă sunt în așteptare. La începutul lui 2020, Yung Joc a fost filmat în timp ce conducea pentru compania de participare Pull Up N Go și, în ciudate speculații că avea probleme financiare, Joc a declarat că o face pentru că a fost implicat cu Big Brothers Big Sisters of Metro. . Atlanta de câțiva ani și a vrut să le arate copiilor importanța de a-și câștiga un trai onest.

În 2009, Joc anunțat că depune un proces împotriva Bad Boy Entertainment și Block Entertainment din cauza redevențelor neplătite, spunând: „Nu am primit niciun fel de redevență de când am ieșit, după ce s-au vândut peste un milion de album. Pentru mine. primul album, mi-au dat un avans de 25.000 de dolari când trebuia să primesc mai mult… Apoi am avut un buget de un milion de dolari pentru al doilea album, nici măcar nu am primit un avans din el. Pentru al treilea m-au lovit cu încă 25.000 de dolari, de exemplu Sunt un prost în rahatul ăsta. Și pur și simplu m-am săturat de asta.” În 2012, Joc, Bad Boy Entertainment și Block Entertainment au fost date în judecată de Master Mind Music, o casă de discuții din Atlanta, pentru încălcarea drepturilor de autor și a contractului;

Premii și nominalizări

Yung Joc a fost nominalizat la șase premii BET Hip Hop, câștigând Track Hip-Hop a anului pentru „It’s Goin’ Down” în 2006; celelalte nominalizări ale sale au fost pentru Rookie of the Year (2006), Cel mai bun interpret live (2006), Hip-Hop Dance of the Year (2006), Hip-Hop MVP of the Year (2006) și Hip-Hop Video al anului pentru „Get Like Me” (2008). El a câștigat trei nominalizări la premiile „Billboard” pentru muzică în 2006: Top R&B Song pentru „It’s Goin’ Down”, Top Rap Artist și Rap Songs Artist of the Year. Joc a primit o nominalizare la Grammy pentru cel mai bun cântec rap pentru „It’s Goin’ Down” în 2007, iar în acel an a câștigat și nominalizări la Soul Train Music Award pentru cel mai bun R&B/Soul sau Rap Dance Cut pentru „It’s Goin’ Down” și cel mai bun R&B/ Soul sau Rap nou artist.

Articolul precedentJWoww
Articolul următorDavid Koch

Related Articles

Ultimele articole