Yolanda Hadid Foster

Yolanda Hadid Foster Valoare netă și salariu: Yolanda Hadid este un model și o personalitate de televiziune care are o netă de 45 de milioane de dolari. Yolanda Hadid a fost faimoasă în perioada ei de glorie, dar la început să devină mai cunoscută ca mama Bella Hadid și Gigi Hadid, după ce propria ei carieră de model sa diminuat. Mai recent, Yolanda Hadid și-a făcut un nume după ce a apărut într-o serie de reality show-uri de televiziune. Ea este, de asemenea, scriitoare și a urmat diverse afaceri în viața ulterioară.

Primii ani de viață: Yolanda Hadid Foster sa născut Yolanda van den Herik pe 11 1964. A crescut într-un orășel din Olanda și-a petrecut tinerețea călărind cai, mulgând vaci și îngrijindu-se de diverse treburi agricole. Yolanda a crescut cu fratele ei, Leo. Când avea doar șapte ani, tatăl ei a murit într-un accident de mașină. Aceasta sa dovedit a fi o provocare majoră pentru întreaga familie, dar mama Yolandei a devenit mai independentă și a fost hotărâtă să-și îngrijească copiii.

Yolanda sa concentrat și pe îngrijirea familiilor sale și-a luat primul loc de muncă la vârsta de 13 ani. A lucrat ca mașină de spălat vase la un restaurant chinezesc. Ea a lucrat și la un magazin alimentar local. Cumva, tânăra a reușit să jongleze cu munca, școala și treburile fermei.

Cariera de modeling timpurie: Yolanda a fost remarcată de un designer de modă importantă la vârsta de 16 ani. Își ajută prietena cu o expoziție de păr când a fost abordată de designerul olandez Frans Molenaar, care avea nevoie urgentă de un model de înlocuire pentru viitoarea sa prezentare de mod. Yolanda a acceptat concertul și a uimit-o pe Eileen Ford când a coborât pe pasarela. Eileen Ford era proprietara Ford Models, iar ea la semnat imediat pe tânăra de 16 ani.

Cariera de modeling: După ce a devenit unul dintre modelele lui Eileen, Yolanda a călătorit prin lume și a experimentat o viață la care multe fete nu pot decât să viseze. Ea a participat la multe prezentări de modă și ședințe foto în orașul precum Sydney, Paris, Milano, Tokyo, Cape Town și Los Angeles. În 1994, avea treizeci de ani și modela de aproape 15 ani.

(Fotografie de Roy Rochlin/2018 Getty Images)

Stabilirea: După o lungă și fructuoasă carieră de model, Yolanda a decis că este timpul să se stabilească și să întemeieze o familie. După ce sa întâlnit și sa căsătorit cu Mohamed Hadid, ea a născut trei copii. Aceștia au fost Isabella Hadid, Jelena Hadid și Anwar Hadid. Toți cei trei copii aveau să devii mai târziu persoane publice prin modeling și alte activități. Familia Yolanda și Mohamed includea și două dintre fiicele sale dintr-o căsătorie anterioară. Căsnicia Yolandei cu Mohamed Hadid a durat șase ani, după care cei doi au divorțat. Mohamed este un dezvoltator imobiliar care este renumit pentru diverse dezvoltări din cartiere bogate, cum ar fi Bel-Air și Beverly Hills.

După divorț, Yolanda sa mutat împreună cu copiii ei și sa concentrat pe creșterea lor în cel mai bun mod posibil. Mulțumit de fapt că este o mamă singură, fostul model nu a fost implicat romantic cu nimeni în următorii șase ani. După aceasta, Yolanda la întâlnire pe David Foster. Producătorul, compozitorul și muzicianul au avut și copii proprii din căsătorie anterioare, iar perechea sa legat rapid. După patru ani de întâlniri, Foster a cerut în căsătorie. Cei doi s-au căsătorit în 2011. Divorțul lor a fost anunțat în 2015 și finalizat până în 2017.

Carieră în televiziune: Deși Yolanda Hadid Foster se interesase anterior în televiziune, abia în 2012 a ajuns cu adevărat pe scenă. Emisiunea de succes The Real Housewives of Beverly Hills a făcut-o celebra peste noapte și a jucat pe ea însăși în acest reality show. Ea avea să devină un membru al distribuției recurent timp de patru sezoane, iar contribuțiile ei la seriale au fost memorabile.

Yolanda a apărut și în spin-off-urile de succes Vanderpump Rules și The Real Housewives of New York City , care au valorificat succesul reality show-ului anterior. Este prietenă de multă vreme cu vedeta de realitate Lisa Vanderpump. În 2017, a apărut ca judecător în Project Runway . Rolul ei cel mai proeminent a fost într-un spectacol numit Making a Model With Yolanda Hadid , iar acesta a avut premiera în 2018. Ea a fost gazda acestui spectacol care a implicat o competiție între modele.

Luptă cu boala Lyme : Yolanda Hadid Foster și-a făcut public diagnosticul bolii Lyme în 2012. Ea a fost activă în răspândirea conștientizării bolii și a explicat efectele sale grave asupra stilului ei de viață. Yolanda a primit diverse tratamente pentru boală și, la un moment dat, a declarat că lupta ei a lăsat-o în imposibilitatea de a citi sau de a scrie. În 2012, i sa implantat și un port în braț pentru ao ajuta să primească tratament, deși portul a fost în cele din urmă îndepărtat. În apogeul luptei sale, Yolanda a încercat atât tratamente medicale obișnuite, cât și practice holistice. În cele din urmă, ea și-a revenit. Ca rezultat al luptei ei, ea a lansat o carte numită Believe Me: My Battle With the Invisible Disability of Lyme Disease .

Afaceri de afaceri: Yolanda Foster Hadid a lucrat ca designer de interior. Înainte de divorțul lui David Foster, ea a lansat și un proiect numit „Hopelessly Romantic”. Obiectivele exprimate ale proiectului au fost de a ajuta cuplurile să-și revigoreze relațiile. Proiectul nu sa realizat niciodată cu adevărat.

Salariul lui Yolanda Hadid Foster pentru serialul The Real Housewives of Beverly Hills a fost de 100.000 de dolari pe sezon. Când Yolanda a divorțat de Mohamed Hadid, documentele instanței au arătat că a primit o înțelegere care includea o casă de 6 milioane de dolari în Malibu, un conac în Santa Barbara, mai multe mașini (inclusiv Escalade și Range Rover) și 30.000 de dolari în pensie lunară pentru copii. This decontare a inclus și o sumă forfetară de 3,6 milioane de dolari în număr.

Imobiliare : În iunie 2007, Yolanda a plătit 4,5 milioane de dolari pentru un teren liber de peste 3 acri în Malibu. Ea a început să construiască un conac de peste 11.000 de metri pătrați. În 2013, ea a încercat să vândă casa pentru 23,5 milioane de dolari, dar nu a avut acceptatori. În cele din urmă, ea a vândut casa în 2016 pentru 19,5 milioane de dolari. Cumpărătorul a fost miliardarul Robert F. Smith, cel mai bogat om de culoare din America.

Articolul precedentJim Bakker
Articolul următorOmul metoda

Related Articles

Ultimele articole