Visul noptii de Valentine’s

Visul noptii de Valentine’s

M-am ratacit dintr-o data de iubire, de parca vântul a purtat-o undeva departe în negura lumii invadate de planuri, de praf, de migrene. O pusesem pentru o clipa în seiful inimii mele pentru ca ma aglomerasem atât de tare cu tvalentinesreburile de la birou încât nu mai aveam timp pentru ea. Am asezat-o bine, într-un loc confortabil cu ideea clara de a o scoate înapoi atunci când voi avea timp sa ma ocup asa cum trebuie de ea.

A venit momentul mult asteptat, am tastat cifrul si am deschis seiful, dar iubirea nu mai era acolo. S-a evaporat pur si simplu iar eu urma sa petrec Valentine’s day de una singura. Cum a putut sa-mi faca una ca asta?

Iubirea nu este un accesoriu pe care sa-l porti în functie de ocazie sau de tinuta. Iubesti sau nu, nu exista jumatati de masura, nu se accepta amânari, întârzieri, scuze si prelungiri de termen.


Poti alege sa iubesti sau sa nu iubesti, dar nu te poti juca niciodata cu sentimentele cuiva pentru ca e posibil ca iubirea sa dispara de lânga tine în clipa în care întorci capul sa privesti altceva. Sa nu crezi ca trebuie sa astepti Valentine’s ca sa îi spui celui de lânga tine cât de mult îl iubesti, ca sa-i arati cât de mult înseamna pentru tine. Fa-o în fiecare zi si iubirea va înflori si va creste si te va face fericita. Nu amâna ca sa nu risti sa plângi dupa o himera si sa alergi disperata sa îmbratisezi o fantoma. Nu e nevoie de mult timp, nu e nevoie de bani, nu e nevoie de fraze pompoase nici de promisiuni grandioase. E deajuns un zâmbet, un sarut, o strângere de mâna, un sincer „te iubesc”.

Dimineata m-a trezit o mângâiere calda si o soapta dulce la ureche care îmi ura „Happy Valentine’s Day”. M-am scuturat de tristetea a ceea ce fusese doar un vis urât si i-am zâmbit. Iubirea era acolo iar eu nu aveam sa o las sa plece niciodata.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole