Visele erotice si semnificatia lor

Visele sunt o prezenta constanta a vietii noastre nocturne. Chiar daca nu toti isi amintesc visele pe care le-au avut in timpul noptii, toata lumea viseaza.

threesome Se pare ca visele sunt extrem de importante pentru echilibrul nostru interior, ele ne ajuta in rezolvarea unor probleme, ne ajuta sa scapam de anumite frici-sau chiar traume- si uneori ne ajuta chiar sa anticipam anumite lucruri in viata, mai ales in momente importante.

Printre diferitele tipuri de vise, visele erotice au un loc important in lumea noastra psihica. Toate persoanele au vise erotice, intr-un procent mai mic sau mai mare, in functie de rolul sexualitatii in viata lor, dar si de impulsurile sexuale pe care le au in acel moment al vietii.

Visele erotice sunt firesti si ele nu trebuie privite ca un semn ca ceva nu e in regula cu tine. Nu te culpabiliza da le ai si nu incerca sa le negi, pentru ca in acest fel nu faci decat sa te predispui la ele.

Semnificatia unui vis erotic nu este intotdeauna una sexuala. Daca stai si iti analizezi visele cu atentie, vei putea ajunge sa te cunosti si sa intelegi ce vrea incostientul tau sa iti transmita prin intermediul lor.

La varsta adolescentei, visele erotice sunt mai puternice, pentru ca si impulsurile sexuale sunt abia la inceput, si e mai greu sa intelegi transformarile care au loc in corpul tau si in mintea ta. Cu cat privesti aceste lucruri mai firesc cu atat mai usor vei trece peste aceasta etapa. Chiar nu ai de ce sa iti faci probleme. Trebuie sa te bucuri de sexualitatea ta, sa te explorezi, sa nu iti fie teama sa te cunosti pe tine insati, iar visele ia-le ca pe niste indicii de care are un om nevoie sa cunoasca in viata. Visele provin din subconstientul nostru.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] Visele sunt o prezenta constanta a vietii noastre nocturne. Chiar daca nu toti isi amintesc visele pe care le-au avut in timpul noptii, toata lumea viseaza. Se pare ca visele sunt extrem de importante pentru echilibrul nostru interior, ele ne ajuta in rezolvarea unor probleme, ne ajuta sa scapam de anumite frici-sau chiar traume- si […] Love Site […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole